Siófokon csaj, vagy pár aki ismerkedne?
Írtam párszor, hátha összejön..
(Ez egy válasz zsolt1971 üzenetére (2023. 07. 08. szombat 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Igényes, nagyméretű férfiként csatlakoznék egy szimpatikus párhoz a Balaton déli partján…
Sziasztok!
Ma estére keresek kalandot pár vagy hölgy személyében!
Ma estére keresek kalandot pár vagy hölgy személyében!
Sziasztok pécsiton egy kis kaland?
Szexuális tapasztalataim bővítése érdekében ismerkednék Baranya megyében.
Sziasztok!
Lenne pár vagy nő? Szóló pasiként találkoznék
Lenne pár vagy nő? Szóló pasiként találkoznék

Ma este egy intelligens, nagy fantáziával bíró pasi szívesen csatlakozik kezdő vagy haladó párhoz.
Ha vágytok ilyen többes élményre, inkább privát üzenetet írjatok, és bármire szívesen válaszolok
Jelszó: ma este ☺️
Ha vágytok ilyen többes élményre, inkább privát üzenetet írjatok, és bármire szívesen válaszolok

Jelszó: ma este ☺️
Pécsen keresnék idősebb fitt Nőt esetleg párt,aki egyedül lakik családi házas övezetbe de mégis nyugott helyen és szeret mesztelenkedni othon,teraszon lakásba,nyalatná magát vagy amit szeretnél stb...Adj tel számot és meglátogatlak,korekt diszkrét pasi vagyok
Írtam üzenetet.
(Ez egy válasz annababa üzenetére (2023. 07. 08. szombat 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Tisztelt Párok, Hölgyek !
Olyan emberek ismerettségét keresen, akiknek van igényük lenne nem csaj szexre, hanem akár bizalmi- baráti viszony kialakítására lehetőleg hosszabb távra.
Kérlek amennyiben levelet írnátok, olvassátok el az adatlapomat.
Olyan emberek ismerettségét keresen, akiknek van igényük lenne nem csaj szexre, hanem akár bizalmi- baráti viszony kialakítására lehetőleg hosszabb távra.
Kérlek amennyiben levelet írnátok, olvassátok el az adatlapomat.
valaki siófok környékén?
Vasárnap este 6 után keresek bi pasit...
Sziasztok valaki Balaton déli part?
Sziasztok kedves diszkrét 30 as éveimben járó pasi vagyok ismerkedni szeretnék párral párokkal akikhez csatlakozhatnék kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám a kukkolás “extrém helyen” sok minden más. Kaposvár Balaton déli part
Pécsen bonyodalommentes szopás! Nyelek, hely van.
Sziasztok. Hölgyekkel, párokkal ismerkednék.
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszabb távra..Házibarát is lennék.. Normális,kedves srác vagyok..
Sziasztok
Kis mérettel csatlakornék hölgyhöz párhoz, de nálam is lehet találkozni
Kis mérettel csatlakornék hölgyhöz párhoz, de nálam is lehet találkozni
Sziasztok, formás hölggyel -párral ismerkednék ha lehet hosszabb távra.Bajai független, fiatalos pasi vagyok.Valaki?..