Hétvégén Hertelenden (vagy Orfű) pihen valaki?
Sziasztok!
Ápolt, férfias aktív partnerem keresem. A továbbiak előny, de nem feltétel… lehetőleg 40-es, 50-es korosztály, magas, átlagos/sportos vagy izmos, méretes szerszámmal. De persze kép csere, szimpátia esetén személyes tali a döntő úgy is. Ezek csak elképzelések.
Én alacsony, passzív, nem teljesen kezdő biszex pasi vagyok. Rendszeres találkozásokra keresek, Kaposvár vagy környéke, ha tudsz utazni és neked nem gond, bárhonnan. Hely megoldott.
Ápolt, férfias aktív partnerem keresem. A továbbiak előny, de nem feltétel… lehetőleg 40-es, 50-es korosztály, magas, átlagos/sportos vagy izmos, méretes szerszámmal. De persze kép csere, szimpátia esetén személyes tali a döntő úgy is. Ezek csak elképzelések.
Én alacsony, passzív, nem teljesen kezdő biszex pasi vagyok. Rendszeres találkozásokra keresek, Kaposvár vagy környéke, ha tudsz utazni és neked nem gond, bárhonnan. Hely megoldott.
Pécsi egyszerű kedves teltkarcsú nagymellű nem borotvált idősebb hölgyeket keresek,tartos de leza kapcsira...Egyedül élő elöny,mielőtt fére értenél ne költözni akarok
Júli 20-án a napközben a déli parton leszünk, pár órás alkalmi kalandot keresünk, pasi, vagy pasi társaság, pár, vagy esetleg ha létezik ilyeny nő szemékyében! üzenetben irj.
Sziasztok július 16-20 között keresek nőket párokat Siófokon helyem van
Pécsen üriteni vágyó pasit leszopnék diszkréten. Torkos vagyok,nyelem. Hely van
Sziasztok kedves diszkrét 30 as éveimben járó pasi vagyok ismerkedni szeretnék párral párokkal akikhez csatlakozhatnék kellemes időtöltéshez. Izgatja a fantáziám a kukkolás “extrém helyen” sok minden más.
Harkányban nyaraló csinos párral ismerkednénk ZsuTi

Ahogy látom itt sem ismerkedik senki aki kaposvári lenne!
Sziasztok!
Valós párral ismerkednénk 4es gabalyodás reményében, illetve Hölgyet is szívesen fogadunk 3asra. Privát üzenetben várjuk a bemutatkozásokat..
Valós párral ismerkednénk 4es gabalyodás reményében, illetve Hölgyet is szívesen fogadunk 3asra. Privát üzenetben várjuk a bemutatkozásokat..

Tisztelt Párok, Hölgyek !
Olyan emberek ismerettségét keresen, akiknek van igényük lenne nem csaj szexre, hanem akár bizalmi- baráti viszony kialakítására lehetőleg hosszabb távra.
Kérlek amennyiben levelet írnátok, olvassátok el az adatlapomat.
Olyan emberek ismerettségét keresen, akiknek van igényük lenne nem csaj szexre, hanem akár bizalmi- baráti viszony kialakítására lehetőleg hosszabb távra.
Kérlek amennyiben levelet írnátok, olvassátok el az adatlapomat.
Marcali környékén bi párok, pasik, nők?
Ma valaki ? Nincs konkrét ötletünk de valamiizgalmasnak nem mondanánk nemet

Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Privátban keress.
Sziasztok.
Privátban keress.
Privátban keress.
Pécsen most?
Közös hokizás feleségem képeire vagy kocsi mellett kurva szopatása?
Közös hokizás feleségem képeire vagy kocsi mellett kurva szopatása?
Sziasztok Baranyábol ismerkednék parokkal.hölgyel!
Kaposváron ismerkednék diszkréten! Vastagfaszú nyitott diszkrét pasi vagyok. Többi az adatlapomon vagy írj privit. Hely kell. Elsősorban párokat es hölgyeket keresek.
Párokkal ismerkednék Somogy vagy Baranya vármegyéből, akiket izgat ha szex közben valaki közelről nézi őket... Csak nézni szeretném, szex nélkül...

Kis termetű, vékonyka törékenynek tűnő hölgyet, vagy ilyen hölgy tagú párt keresek minden jóra.