Ez így van. Jó rég óta ismerem és a párját is. Huu ki mondani is sok hogy mióta ismerem őket. Szóval nagyon is valós
(Ez egy válasz annababa üzenetére (2023. 07. 14. péntek 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 14. péntek 08:05

Szia Tündi! Mi pár napja kerestünk Bi pasit... Vagy húszan írtak...akik megígérték, hogy eljönnek, egy sem jött.... Kaptak címet is... Ennyit erről uraim!
Szia Tündi! Mi pár napja kerestünk Bi pasit... Vagy húszan írtak...akik megígérték, hogy eljönnek, egy sem jött.... Kaptak címet is... Ennyit erről uraim!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 13. csütörtök 16:16
Törölt felhasználó (875931)

Csak tudod ha ez ember lánya ír nektek/neked illenèk vissza írni!Ha már csak annyit isnl hogy bocs,nem téged/titeket keresünk!!!
Hát, pedig tündem nagyon is valódi..... Sőt!
(Ez egy válasz BiPasit üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 13. csütörtök 21:42

Mégis mit vársz? Adatlapod alapján pasi vagy, a képeken nők vannak, a leírás meg régi...
Pécsi 42 éves, igényes, izmos testalkatú, méretes, hetero pasi csajt, nöt, párt keres!
Sziasztok nő partneremet keresem Pécs és Környékékén, Kocsim van, mobil vagyok, esetleg párokhoz is csatlakoznék, hölgy örömére kényeztetnék! Szép intim mérettel rendelkezem
Várom Leveleiteket Elképzeléssel

Szuper lesz! Tenger, napfény, sok szex. Kell ennél több?
(Ez egy válasz nltomas üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 13. csütörtök 19:34

Sziasztok pénteken délutántól vasárnap estig hétvégére megyünk hárman Horvátországba 2 férfi 1 hölgy ha valaki szívesen csatlakozna hozzánk örömmel vennénk utazás szállás megoldott
Kaposváron senki sem pasizik? Hölgyeim?
Mégis mit vársz? Adatlapod alapján pasi vagy, a képeken nők vannak, a leírás meg régi...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak tudod ha ez ember lánya ír nektek/neked illenèk vissza írni!Ha már csak annyit isnl hogy bocs,nem téged/titeket keresünk!!!
Sziasztok!
Szombat estére nő partneremet keresem Bonyhád és Szekszárd vonalán. Kocsim van, mobil vagyok, esetleg párokhoz csatlakoznék, persze a megfelelő körök után.
Részletek az adatlapomon, privátban keressen, akit érdekel a téma
Szombat estére nő partneremet keresem Bonyhád és Szekszárd vonalán. Kocsim van, mobil vagyok, esetleg párokhoz csatlakoznék, persze a megfelelő körök után.
Részletek az adatlapomon, privátban keressen, akit érdekel a téma

Pécs és környéki Nőt keresek kor alkat függetlenség mindegy.tel számmal gyorsabb
Jön valaki szombaton a Csörge tóra nudizni?
Sziasztok pénteken délutántól vasárnap estig hétvégére megyünk hárman Horvátországba 2 férfi 1 hölgy ha valaki szívesen csatlakozna hozzánk örömmel vennénk utazás szállás megoldott
Csak tudod
nekem nem jött semmi válasz se levélben se itt !! Így elég nehéz megválaszolni bármit is! Így hiába vagyok illedelmes ez elmaradt! De én kérek elnézést !
))))

Sziasztok még mindig keresünk vasárnap délutánra párt. Mi 30-as pr vagyunk. Hely megoldott Pécsen. Csak vasárnap délután és csak pár! Jelentkezni privátban
Hali. Tudom hogy reménytelen de meggkérdem esetleg volna hőlgy vagy esetleg pár aki ráérne és lenne kedved egy kis szórakozásra vasárnap napközben. Család ház udvar medence,Ja és szex?! Nézz adatlapot és írj privátba. Üdv Jani Baranyából.
Én visszaírnék :P

(Ez egy válasz Lajbi78 üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 13. csütörtök 15:31

Ma este egyedül vagy holnap este haverommal keresunk Balatonlelle környéken lányt párt travit ! Hely van utazni tudunk!!!
Valaki a mai nap folyamán találkozna egy fiatal jóképű sráccal?
Ma este egyedül vagy holnap este haverommal keresunk Balatonlelle környéken lányt párt travit ! Hely van utazni tudunk!!!
Pécs és környéki Nőt keresek,Kor alkat mindegy,nem független is vagy idős pár...Tel szám kell