Pécsről keresnék Idős nőt vagy párt
Sziasztok lányok,asszonyok.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyadeidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
Motorozásrá, vagy szabadban találkozásrá, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van!
Sziasztok! Igényes, nagyméretű férfiként keresnék egy érett párt a Balaton déli partján, ma nap közben…
Kedves Aurora! Válaszoltam! Ne haragudj, de nem vagyok elérhető a weboldalon 0-24-be. Tudod, egyeseknek van azért más elfoglaltsága is! Vagy ennyire …hatnékod van, hogy nem tudsz várni a vàlaszra?
(Ez egy válasz aurora1978 üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 05:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 16. vasárnap 05:56

Miért írsz a Fórumra, ha még válaszolni sem tudsz (se itt, se privát üzenetben)? Bár lehet, hogy nem tudod, hogy a nem is egy válasz?!
Miért írsz a Fórumra, ha még válaszolni sem tudsz (se itt, se privát üzenetben)? Bár lehet, hogy nem tudod, hogy a nem is egy válasz?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 14. péntek 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 14. péntek 16:07
Törölt felhasználó (3898512)

Sziasztok! Zamárdiban vízparti (saját partszakasszal) modern stílusú, új építésű nyaralómban párt fogadnék! Külön szoba fürdővel természetesen biztosított! Az este egy részét meg töltsük el közösen…
Meg mindig mindenki elfoglalt?
Valaki ma ráér baranyában esetleg?
Sziasztok!
Hétfőtől Berényben leszünk. Szeretnénk kicsit lazábbra és huncutabbra venni a Balatonozásunkat... Örömmel megismerkednénk jófej, kulturált, hetero férfiemberrel. Átlagos-nem vékony de nem is lufi emberként nem most jöttünk le a playboy és a playgirl címlapjáról, s ezt tőled sem várjuk el.
Ha megvan a szimpátia, a kémia, az öröm, akkor bármi, lehetséges, akár hosszabb távon is.
Hétfőtől Berényben leszünk. Szeretnénk kicsit lazábbra és huncutabbra venni a Balatonozásunkat... Örömmel megismerkednénk jófej, kulturált, hetero férfiemberrel. Átlagos-nem vékony de nem is lufi emberként nem most jöttünk le a playboy és a playgirl címlapjáról, s ezt tőled sem várjuk el.
Ha megvan a szimpátia, a kémia, az öröm, akkor bármi, lehetséges, akár hosszabb távon is.
Sziasztok! Igényes, nagyméretű férfiként keresnék egy érett párt a Balaton déli partján, holnap nap közben…
Hello! A duna mohácsi szakaszán nyaralókat keresek kölcsönös krémezésre!!
Sziasztok párral ismerkednék Zala és a szomszédos megyékből hétfőn kedden este 9 óra után kellemes időtöltéshez. Szívesen csatlakoznék hozzájuk kedves ápolt diszkrét 30 as éveimben járó pasi vagyok. Fantáziálok a 2 férfi 1 nő felálláson akár csak kukkolnék. Utazni tudok! Üdv Miki
Kaposváron keres valaki olyan pasit akinek van helye? Hölgyek, párok? Biszex is.
Sziasztok! Lánnyal párral ismerkednék! Utazni tudok!
Siófokon, környékén biszex pasi ismerkedne ma este!
Sziasztok!
Lányt párt keresnék ma estére!
Utazni és fogadni is tudok!
Én egy 33 éves barna hajú zöld szemü átlagos testalkatú srác vagyok!
Lányt párt keresnék ma estére!
Utazni és fogadni is tudok!
Én egy 33 éves barna hajú zöld szemü átlagos testalkatú srác vagyok!
Ma estére keresünk fiatal pasit hármasra. Adatlapot olvass,privátban jelentkezz

Szia! Mikor?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 14. péntek 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 14. péntek 16:07
Törölt felhasználó (3898512)

Sziasztok! Zamárdiban vízparti (saját partszakasszal) modern stílusú, új építésű nyaralómban párt fogadnék! Külön szoba fürdővel természetesen biztosított! Az este egy részét meg töltsük el közösen…
Sziasztok, Balatonlellei futóverseny ideje alatt keresek hölgy társaságot amíg várjuk a mezőnyt. Egy kis titkos kalandozásra :P
Sziasztok Baranyábol pár ki férfit keres ma estere?