Sziasztok lányok,asszonyok.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyadeidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
Párhoz...
(Ez egy válasz Crossdresser üzenetére (2023. 07. 23. vasárnap 02:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 23. vasárnap 02:43

Aug 8-11, idősebb, aktív, természetes intimmel pasi esetleg?
Motorozásrá, vagy szabadban találkozásrá, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van!
Aug 8-11, idősebb, aktív, természetes intimmel pasi esetleg?
Valaki esetleg Baranyamegyébe vagy Tolna megyébe találkozóra?
Írtam
(Ez egy válasz PecsiCuckold üzenetére (2023. 07. 22. szombat 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 22. szombat 18:41

Ma késő éjjel Pécsett, fiatal , vékony alkatú srác? ( 35 éves korig ) . Helyünk van!
Sziasztok !
Csopak környékén pár vagy lány ?
Csopak környékén pár vagy lány ?
Sziasztok holnap jön Pár vagy Lány Balatonra Siófokra strandolni .
Kaposvárról senki akihez lehet menni? Vastagfaszú 50 éves férfinek? Hölgyek és párok!
Ma késő éjjel Pécsett, fiatal , vékony alkatú srác? ( 35 éves korig ) . Helyünk van!
Ma hölgyet fogadnánk éjszakai órákban Siófokon.
M7 M6 valakinek nincs kedve talizni?
Sziasztok. Bólyon ma valaki nő,pár ráér?
Sziasztok. Siófokon vagyok kanosan. Valaki a közelben?
Pécsen kiverem ma a szabadban. Valaki meglesné?
Sziasztok Ma este Pécs Harkány környékén párhoz csatlakoznák!
Sziasztok ! Siófok Azur hotel van valaki?
Sziasztok!
Augusztus 5-12ig Bogláron leszek,párt vagy hölgyet keresek egy kis kalandra.Hetero Férfi vagyok.
Augusztus 5-12ig Bogláron leszek,párt vagy hölgyet keresek egy kis kalandra.Hetero Férfi vagyok.
Kaposvárról van valaki hölgyek? Esetleg párok?

Sziasztok estére keresek partnert... Siófokon leszek egyedül apartmanban...