Sziasztok,
E hét péntek estére (07.28.) keresünk párommal párt vagy pasit Pécsen. Mi pasi (27) sportos, jóképű 180 cm magas, csaj (22) szexin telt, nagy mellű és fenekű, széparcú vagyunk. Korban izgalmas lehet a nálunk idősebb is. Akár 50-esben is gondolkodunk. Várjuk az üzeneteket.
Puszi,
K&B
E hét péntek estére (07.28.) keresünk párommal párt vagy pasit Pécsen. Mi pasi (27) sportos, jóképű 180 cm magas, csaj (22) szexin telt, nagy mellű és fenekű, széparcú vagyunk. Korban izgalmas lehet a nálunk idősebb is. Akár 50-esben is gondolkodunk. Várjuk az üzeneteket.
Puszi,
K&B
Pécsen szopnék. Van helyem.
Sziasztok!
Pénteken (07.28-29) Siófokon leszek! Szívesen ismerkednék hölggyel illetve párral! Igényes, izmos, diszkrét , nagyobb méretű pasi vagyok! Többes tapasztaltom van!
Írj, írjatok!
Pénteken (07.28-29) Siófokon leszek! Szívesen ismerkednék hölggyel illetve párral! Igényes, izmos, diszkrét , nagyobb méretű pasi vagyok! Többes tapasztaltom van!
Írj, írjatok!
Holnapi napra Nő esetleg pár akihez lehetne csatlakozni
Kaposváron puncit nyalnék! Hely kell. Privire írj.
Csak élvezetből! Minden megoldás érdekel.
Csak élvezetből! Minden megoldás érdekel.
Július 31-től augusztus 13-ig Fonyódon nyaralok egyedül. Szívesen látnék egy lányt, aki csatlakozna, akivel jól érezhetnénk magunkat. Természetesen anyagiaktól mentesen.
Sajnos igen
(Ez egy válasz donkaa691 üzenetére (2023. 07. 25. kedd 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Pécs Kaposvár és környéke valaki valakik ma délelőtt?
Holnap,Siófok környékén aktívot meglátogatnék,többes is.
Sziasztok! Nőt vagy párt keresnék! Adatlapom kitöltve(képpel) telefonszám csere is rendben!
Dunaújváros-Szekszárd és környéke!
Utazni tudok!
Dunaújváros-Szekszárd és környéke!
Utazni tudok!
Kaposváron? Szexre csaj vagy pár egy kanos pasinak?
Ma este Szekszárdon kamionban fogadnék erett nimfo not
hát.....olyan kevés van, aki találkozna is...
(Ez egy válasz morgo14 üzenetére (2023. 07. 24. hétfő 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Onlyfans fotozáshoz keresek helyszínt, nyaralót vagy apartmant. Csajt fotoznék. A többit privátban.
Ma Siófokon valaki kaland?
Sziasztok cuckoldra keresek párt

Amikor meg kapsz Viber elérhetőséget, hogy képet küldj akkor meg felszivódsz.... szóval szerintünk kamuuuu de azert írhatnánk még melléd neveket szóval no para nem vagy egyedül...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 25. kedd 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 25. kedd 10:42
Törölt felhasználó (4548982)

Párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten a nagy és vastag intimet kedvelik... magas, sportos, fiatal pasi vagyok, utazni tudok! Cuckoldot is szívesen vállalok. Intim méret privátban!
Kaposváron senki akinel lehetne hölgyeim??? Privire írj!
Pécs és környékén valaki(k)?
Tudok fogadni.Írtam privátban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 24. hétfő 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 24. hétfő 10:41
Törölt felhasználó (4714527)

Sziasztok férfit keresünk Pécs közelében aki nézni szeretné ahogy szexelünk .nem árt ha van hely.kor nem számít. Többit privátban