Sziasztok! Ma estére keresek lányt, párt, esetleg autós kukkolós kalandot Pécs környékén.
Szia! Én most is a Balatonon vagyok! Írtam privát üzenetet!
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2023. 08. 05. szombat 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 11:59

Keresek jövő hétre, esetleg hétvégére olyan srácot, akivel lehetne ilyen rapid találkozót összehozni Balatonon. Részletek privátban. Találkozás bugyi nélkül mondjuk egy kávé aztán meglátjuk ilyen és ehhez hasonló huncutságokra gondoltam. Előny a jó testalkat és a helyes arc

Keresek jövő hétre, esetleg hétvégére olyan srácot, akivel lehetne ilyen rapid találkozót összehozni Balatonon. Részletek privátban. Találkozás bugyi nélkül mondjuk egy kávé aztán meglátjuk ilyen és ehhez hasonló huncutságokra gondoltam. Előny a jó testalkat és a helyes arc

Sziasztok ma estére keresünk nejem részére pasit,pasikat akit orálisan kielégítene jelenlétemben szívesen kipróbálná az átlagosnál nagyobb vastagabb farkát nem kövér 30-50 közötti férfiak jelentkezését várjuk privátban telefonszámmal akik vállalják Messenger vagy Viber videóbeszélgetést diszkréció adott és elvárt 17-óra körül itt leszünk újra az oldalon
Sziasztok kaposvár környékén tudtok valami jó búvohelyet?
Sziasztok.Párral vagy Hölggyel ismerkednék! Hosszú távra és Házibarát is lennék. Normális,kedvesek legyetek!
Ma pár cuckoldra vagy esetleg nő ismerkedős kalandra?

Motorozásrá, vagy szabadban találkozásrá, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van!
Pécs és környékén valaki(k)?
Sziasztok
Vasárnap hólgyekhez,párokhoz csatlakoznék pécs környékén.
Vasárnap hólgyekhez,párokhoz csatlakoznék pécs környékén.
Ordogkatlanon valaki esetleg?
Sziasztok!
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből...
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből...

Sziasztok, ma estére keresek partnert közös masztira, cumira Pécs-Pécsvárad körül. Ha van búvóhelyed akár más is lehet. Én 38 vagyok.
Ma este pár akinek lenne kedve talalkozni ? Helyunk van ! Privatban varjuk a megkereseseket !
Baranyából Pécsb keresnék hölgyet kor alkat nem,de higénia igen,lehetsz nem független,vékóny alacsony stb...
Motorozásrá, vagy szabadban találkozásrá, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van!
Vagy csak lehet nem téged
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 03. csütörtök 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 03. csütörtök 20:13

Törölt felhasználó (4375942)

Látom tök mindegy mit írok éy hova. Kaposvár egy elbaszott prűd
álszent város! Senki sem keres pasit!
álszent város! Senki sem keres pasit!
Sziasztok. Aug 8-13 közt Kaposvaron leszek. Tarsaságot ...kalandot keresek.
Sziasztok ma este-hoplnap napközben Simontornya - Dombóvár környékén párt (cuckold) vagy nőt(akár autóban is)keresek!
Hali mai nap folyamán lenne kedve párnak lánynak találkozni?