Sziasztok!
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből..
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből..

Dunaújvárosban szopatnék, dugnék helyem Baracson lenne.
Szia. Benne vagyok.
(Ez egy válasz Kovapetya21 üzenetére (2023. 08. 05. szombat 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 22:47

Pécs környéke? Felmennék a Mecsekre hokizni, lehet kukkolni, esetleg csatlakozni.
Pécs környéke? Felmennék a Mecsekre hokizni, lehet kukkolni, esetleg csatlakozni.
Ki szopna ma este?
.
Azert anyám mert sírnak hogy senki nem izél velük, elvárás van, de adni meg semmit! Ilyenkor meg belevauzol mert ahhoz értesz..... na mindegy részemről nem alacsonyodok a szintedre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 05. szombat 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 16:05
Törölt felhasználó (875931)

Ez miért bunkóság?? Minden nap kiirod ,majd panaszkodsz hogy senki nem keres!!Erre írtam hogy biztos keresnek,de mivel nem írnak neked így nem téged!!
Ma este párral ismerkednék, találkoznék, akár mindenki örömére. Pécs környéke.
Budapest-Siófok között önmagára nagyon igényes pasi, igényes hölgyet párt keresek ma estére!
Pár nem érdekel?
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2023. 08. 05. szombat 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 11:59

Keresek jövő hétre, esetleg hétvégére olyan srácot, akivel lehetne ilyen rapid találkozót összehozni Balatonon. Részletek privátban. Találkozás bugyi nélkül mondjuk egy kávé aztán meglátjuk ilyen és ehhez hasonló huncutságokra gondoltam. Előny a jó testalkat és a helyes arc

Sziasztok. Pécs es kb 50km-es vonzáskörzetében keresek hölgyeket sokmindenre nyitottan.
Ez miért bunkóság?? Minden nap kiirod ,majd panaszkodsz hogy senki nem keres!!Erre írtam hogy biztos keresnek,de mivel nem írnak neked így nem téged!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 05. szombat 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 15:21
Törölt felhasználó (4375942)

Neked is muszáj bunkónak lenned? Kérdeztelek? Nem!
Motorozásrá, vagy szabadban találkozásrá, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van!
Neked is muszáj bunkónak lenned? Kérdeztelek? Nem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 04. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 04. péntek 13:05
Törölt felhasználó (875931)

Vagy csak lehet nem téged

Sziasztok! Ma estére keresek lányt, párt, esetleg autós kukkolós kalandot Pécs környékén.
Szia! Én most is a Balatonon vagyok! Írtam privát üzenetet!
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2023. 08. 05. szombat 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 11:59

Keresek jövő hétre, esetleg hétvégére olyan srácot, akivel lehetne ilyen rapid találkozót összehozni Balatonon. Részletek privátban. Találkozás bugyi nélkül mondjuk egy kávé aztán meglátjuk ilyen és ehhez hasonló huncutságokra gondoltam. Előny a jó testalkat és a helyes arc

Sziasztok ma estére keresünk nejem részére pasit,pasikat akit orálisan kielégítene jelenlétemben szívesen kipróbálná az átlagosnál nagyobb vastagabb farkát nem kövér 30-50 közötti férfiak jelentkezését várjuk privátban telefonszámmal akik vállalják Messenger vagy Viber videóbeszélgetést diszkréció adott és elvárt 17-óra körül itt leszünk újra az oldalon
Sziasztok kaposvár környékén tudtok valami jó búvohelyet?
Sziasztok.Párral vagy Hölggyel ismerkednék! Hosszú távra és Házibarát is lennék. Normális,kedvesek legyetek!