Újra pár napig Berényben!
Kulturált, kényeztetni-masszírozni szerető, ápolt, átlagos testalkatú heteró férfit keresünk a hölgy örömére.
Kulturált, kényeztetni-masszírozni szerető, ápolt, átlagos testalkatú heteró férfit keresünk a hölgy örömére.
Sziasztok!
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből..
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből..

Siófokon kaland valaki?
Ma este Kaposváron szopatnék. Hely van. Fiatalos hetvenes.
Idős nőket keresek Pécsen....de pár is irhat...Tel szám S.O.S.
Marcali?
Kaposvár?
Kaposvár környéke???
Bevállalós BI-PASSZIV perverz jótestü jóképű srác vagyok, keresek fiukat lányokat párokat akik szexuálisan kedvükre használnának ahogy és amire akarnak :P
Tetszene ha a feleséged/barátnőd előtt szopatnál dugnál teleélveznél :P
Kaposvár környéke???
Bevállalós BI-PASSZIV perverz jótestü jóképű srác vagyok, keresek fiukat lányokat párokat akik szexuálisan kedvükre használnának ahogy és amire akarnak :P
Tetszene ha a feleséged/barátnőd előtt szopatnál dugnál teleélveznél :P
sziasztok! holnap Siófok és/vagy környékén szívesen találkoznék egy párral, ahol a női fél részére okozott öröm lenne a középpontban.
Kaposváron szópnék szopatnék.
Baranyában keresek havi kb 2 alkalomra szexpartnert extrém játékokhoz!A többit privatban.
Ma délutáni órákban Siófok-Veszprém között kalandoznék.
Ápolt 40es pasi vagyok
Ápolt 40es pasi vagyok
Sziasztok

Idős hölgyeket keresek nagy logó mell nem borotvált picsa és teltkarcsú légy .Pécs+30km Tel számot adj
Kíváncsi hetero srácként keresem partnerem a héten valamelyik (akár holnap) délelőttre Szekszárd és környékén, passzív orál érdekelne. Átlagos/sportos alkat + nagyobb méret előny, keress privátban

Pécsen csatlakoznék párhoz hetero alapon a hölgy örömére vagy csak hölgyet ápolnák. Higiénia adott,elvárt!
Írjatok
Írjatok
Kaposváron ismerkednék diszkrét, kanos pasiként. Helyem nincs csak akkor keress ha Neked nektek van. Csak nő és pár keressen!
Siófokon illetve környékén kalandozna valaki egy biszex pasival??
Pár aki kalandozna ma este esetleg?
Szombaton 19-én Egerszalókon leszünk, és közös fürdőzéshez keresnénk az adatlapunkon leírtaknak megfelelő pasit. Utána akár a mi, vagy ő szállásán hármas szex. Csak privát üzenetet várunk !
Holnap reggel megyek Tatabánya-Paks vonalon. Hölgy akinek azon a vonalon lenne dolga, csatlakozhat.