Kaposvári párok?
Siófok környékén pasi csatlakozna párhoz az adatlpunk szerint péntek/szombat? Az serm baj ha helyed van

Pénteken megyek Budaörsre. 1 főt vagy csomagot szívesen elviszek/hozok, ha kell valakinek segítség....
Útvonal oda: Baja - M6 - Budaörs
Útvonal vissza: Budaörs - M6 - Dunaújváros - Kalocsa - Baja
Indulás: 8:00
Érkezés: 13:30
Útvonal oda: Baja - M6 - Budaörs
Útvonal vissza: Budaörs - M6 - Dunaújváros - Kalocsa - Baja
Indulás: 8:00
Érkezés: 13:30
Elsősorban Pécsről de lehet bárhonnan,Keresek hölgyet akit a férj előtt is használhatok vagy közösen vagy külőn,vagy akit a párja már nem tud használni,kor alkat mindegy...
Holnap reggel megyek Tatabánya-Paks vonalon. Hölgy akinek azon a vonalon lenne dolga, csatlakozhat.
Szombaton 19-én Egerszalókon leszünk, és közös fürdőzéshez keresnénk az adatlapunkon leírtaknak megfelelő pasit. Utána akár a mi, vagy ő szállásán hármas szex. Csak privát üzenetet várunk !
Pár aki kalandozna ma este esetleg?
Siófokon illetve környékén kalandozna valaki egy biszex pasival??
Kaposváron ismerkednék diszkrét, kanos pasiként. Helyem nincs csak akkor keress ha Neked nektek van. Csak nő és pár keressen!
Pécsen csatlakoznék párhoz hetero alapon a hölgy örömére vagy csak hölgyet ápolnák. Higiénia adott,elvárt!
Írjatok
Írjatok
Kíváncsi hetero srácként keresem partnerem a héten valamelyik (akár holnap) délelőttre Szekszárd és környékén, passzív orál érdekelne. Átlagos/sportos alkat + nagyobb méret előny, keress privátban

Idős hölgyeket keresek nagy logó mell nem borotvált picsa és teltkarcsú légy .Pécs+30km Tel számot adj
Sziasztok

Ma délutáni órákban Siófok-Veszprém között kalandoznék.
Ápolt 40es pasi vagyok
Ápolt 40es pasi vagyok
Baranyában keresek havi kb 2 alkalomra szexpartnert extrém játékokhoz!A többit privatban.
Kaposváron szópnék szopatnék.
sziasztok! holnap Siófok és/vagy környékén szívesen találkoznék egy párral, ahol a női fél részére okozott öröm lenne a középpontban.
Kaposvár?
Kaposvár környéke???
Bevállalós BI-PASSZIV perverz jótestü jóképű srác vagyok, keresek fiukat lányokat párokat akik szexuálisan kedvükre használnának ahogy és amire akarnak :P
Tetszene ha a feleséged/barátnőd előtt szopatnál dugnál teleélveznél :P
Kaposvár környéke???
Bevállalós BI-PASSZIV perverz jótestü jóképű srác vagyok, keresek fiukat lányokat párokat akik szexuálisan kedvükre használnának ahogy és amire akarnak :P
Tetszene ha a feleséged/barátnőd előtt szopatnál dugnál teleélveznél :P
Marcali?
Idős nőket keresek Pécsen....de pár is irhat...Tel szám S.O.S.