Sziasztok, kezdő vagyok ezen a téren, keresnék egy nagy méretű Bi férfi tagú párt Pécs környékén, aki megdugná rendesen a szűz fenekemet akár adok-kapok alapon.
Még nem volt ilyenben részem, de kipróbálnám egy nagy, vastag szerszámmal.
Még nem volt ilyenben részem, de kipróbálnám egy nagy, vastag szerszámmal.
Hármashoz heteró férfi beszálot keresünk!
Szekszárd! Elvárás:35-55 év!Diszkréció!
Szekszárd! Elvárás:35-55 év!Diszkréció!
Sziasztok!
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposváron és környékén.
Helyem nincs,utazás nem gond.
Hölggyel vagy párral ismerkednék Kaposváron és környékén.
Helyem nincs,utazás nem gond.
Kaposvár környékén kielégítetlen anyuka, hölgy, esetleg párhoz is , csatlakoznék!
Sziasztok! Ma este / éjszaka, hellyel, és vastag intimmel rendelkező férfit keresünk, Cuckold szexre. Max távolság 100km.Privát üzenetekre válaszolunk csak.
Idősebb egyedülálló magányos hölgyeket párokat keresek,légy telt nagy mellű,akár nem független,csak komolyan
Holnap hölgy,pár aki kalandozbna pasival?Somogy-Zala-Baranya-Tolna?Valaki/kik aki komolyan is gondolja esetleg?
Holnap hölgy,pár aki kalandozbna pasival?Somogy-Zala-Baranya-Tolna?Valaki/kik aki komolyan is gondolja esetleg?
Sziasztok!
Párt keresek hármasra vagy cuckoldra hetero alapon. Helyem van Siófokon, utazni tudok.!
Párt keresek hármasra vagy cuckoldra hetero alapon. Helyem van Siófokon, utazni tudok.!
Siófokon ma valaki kaland?
Sziasztok! Holnapi napon Bodrogon legenybucsuba bevallalos lanyokat keresek!
)

Balaton déli partján hölgyekkel párokkal ismerkedem, helyem van, utazás is megoldható!
.
Baranya megyében párokat minden jóra, kor alkat nem számít!!
Továbbra is nyitott a dolog, mai estére.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 01. péntek 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 01. péntek 11:40
Törölt felhasználó (1082872)

Sziasztok! Ma este / éjszaka, hellyel, és vastag intimmel rendelkező férfit keresünk, Cuckold szexre. Max távolság 100km.Privát üzenetekre válaszolunk csak.
Mai nap folyamán kalandoznék!Hölgyek,párok?
Tiltottál?Mi ez óvoda?
Csak mert nem válaszoltam azonnal. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 02. szombat 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 02. szombat 08:04
Csak mert nem válaszoltam azonnal. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 02. szombat 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Budapesti vagyok.Neha vagyok baranyában.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 02. szombat 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 02. szombat 08:04

Mi ezt már túltárgyaltuk... Miután leírtam, hogy hogyan működne, teljesen passzivá válltál. Egy betűt nem írtál. Bemasoljam az üzenetváltást? Ha már oviról beszélünk. De tudod mit? Inkább elengedjük a dolgot, te jobbra, mi balra. Sok sikert!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 02. szombat 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 02. szombat 08:17
Törölt felhasználó (4711855)

Budapesti vagyok.Neha vagyok baranyában.

Mi ezt már túltárgyaltuk... Miután leírtam, hogy hogyan működne, teljesen passzivá válltál. Egy betűt nem írtál. Bemasoljam az üzenetváltást? Ha már oviról beszélünk. De tudod mit? Inkább elengedjük a dolgot, te jobbra, mi balra. Sok sikert!