Beszari sunyi kis köcsög vagy. Ennyi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 04. hétfő 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 04. hétfő 14:33
Törölt felhasználó (4711855)

023. 08. 20. vasárnap 11:50Társkeresés -> DÉL-DUNÁNTÚL Régió (Baranya, Somogy, Tolna)Kaposváron diszkrét, de nemfüggetlen férfiként keresek olyan hölgyet, párt, akki a vastag korbrámat megbűvölné és spriccelésre bírná. Bármilyen módszerre nyitott vagyok. Privin jelentkezz.
Nem vagy paraszat!
Nem vagy paraszat!
Délelőtt 9-10 között ráérek szívesen szopok
(Ez egy válasz BAzsa9315 üzenetére (2023. 09. 04. hétfő 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Idősebb 60+os teltkarcsú duci hölgyeket keresek,vagy esetleg pár,de minden megoldás érdekel...
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék ma este. Helyem van. Üzenetet írjon ide, akit érdekel, és folytassuk telefonon. Üdv!
Zsolt

Sziasztok!!
Kaposvár-Pécs-Szekszárd útvonalon.
Holnap (09-05 déltől hölgyet vagy párt keresek hetero keretek között.
Üdv: 19
Kaposvár-Pécs-Szekszárd útvonalon.
Holnap (09-05 déltől hölgyet vagy párt keresek hetero keretek között.
Üdv: 19
Motoros srácként keresek lányokat párokat közös programhoz kötöttségek nélkül! Esetenként pártként is találkoznánk
Fiatal lányokat nyalnék rendszeresen Pécsett. Nem leszek hálátlan...
Hármashoz heteró férfi beszálot keresünk!
Szekszárd! Elvárás:35-55 év!Diszkréció
Igérgetök ne jelentkezzenek !

Hármashoz heteró férfi beszálot keresünk!
Sziasztok!
Valós párt keresünk 4-es élvezetekre, párcserével!
Fogadni, és utazni is tudunk.. A lányok közti telefonbeszélgetés feltétele az ismerkedésnek!
Valós párt keresünk 4-es élvezetekre, párcserével!
Fogadni, és utazni is tudunk.. A lányok közti telefonbeszélgetés feltétele az ismerkedésnek!
Sziasztok. Kaposvar es vagy közvetlen környéke?
Sziasztok!
Mai nap folyamán nőt vagy párt keresek!
Mai nap folyamán nőt vagy párt keresek!
Pécsen hétköznap délelőtt 9-10 között szopnék
Nagy logó cicik,hatalmas tágulékony bundás pina és hozzá nagy popo,szeresd szópni a faszt és nyelni a gecit,hát ilyet keresek,kor alkat nindegy nem független vagy idős pár is szoba jőhet
Amúgy te miért tiltottál engem??? Most vettem csak észre..... Nem mintha baj lenne, csak nem értem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 04. hétfő 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 04. hétfő 14:13
Törölt felhasználó (4716513)

Kaposvárról valaki? Privire írj! Hely kell!
Kaland ma este valaki? Hely van!
Sziasztok lányokkal párokkal szívesen találkoznék akár tabu mentesen is esetleg alkalmanként négyes felállást is ősszehozhatunk

Pasit kerestetik hetero alapon! Nézd meg a videoimat!

Sziasztok!
Komoly valós, intelligens , higiénikus párral, hölggyel ismerkednék privátban.Köszi!
Komoly valós, intelligens , higiénikus párral, hölggyel ismerkednék privátban.Köszi!
Puncit nyalnék ma délután Pécs és környékén.