Pécs és Bonyhád közt szopatnék ma.
Sziasztok. Vasárnap (09.10.) késő délután/estére bi hölggyel vagy párral találkoznánk
Sziasztok párral ismerkednék vasárnap Somogy Zala Vas kellemes időtöltéshez. Szívesen csatlakoznék hozzájuk kedves ápolt diszkrét 30 as éveimben járó pasi vagyok. Fantáziálok a 2 férfi 1 nő felálláson, vagy akár a természet lágy ölén csak kukkolnék, hobbi masszírzok, Utazni tudok! Üdv Miki
Szép napot
Hölgyel ismerkednék..
Átlagos testalkatú pasi vagyok nagyobb mérettel...
Hölgyel ismerkednék..
Átlagos testalkatú pasi vagyok nagyobb mérettel...
Sziasztok!
Négyesünk(2L+2F) mellé keresnénk még egy párt hatos gabalyodás céljából. Átlagos test alkat es max 45 éves korig.
Négyesünk(2L+2F) mellé keresnénk még egy párt hatos gabalyodás céljából. Átlagos test alkat es max 45 éves korig.
Ma este valaki ráülhetne, dugathatná magát egy eldugott helyen. Pécs
.
Siófokon bi pasi kaland ma?
Szia! Szóló pasi vagyok szép mérettel Hölgy örömére szivesen kényeztetnék a pároddal!
Hétvége Villány. Lesz pár aki ismerkedne?
Sziasztok indulok délelőtt valamikor Mosonmagyaróvárról Pécs irányába M1-esen végig, érintve M0 és M6 szakaszait. Valakit elvihetek egy kis kalandért cserébe.
Kaposváron szexpartnereket keresek. Hely kell. Hölgyek, párok?
Párokkal ismerkednénk hétvégi szabadidőnk kellemes eltöltésére.
Sziasztok Szekszárd környékén ma késődélután este fele nő vagy pár esetleg?
Nagy szőrős pinákat kényeztetnék...Kor alkat mindegy...
Valós párokat minden jóra Baranyában!!kor alkat nem számít!!
Sziasztok! Szombat este zalai- somogyi pàrral talàlkoznàk.
Sziasztok pasinak korosztály?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 06. szerda 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 06. szerda 12:27
Törölt felhasználó (4690074)

Ma és holnap Pécs belvárosában randizunk feleségemmel, szívesen találkoznánk bent valakivel, ha meg van a szimpátia, akkor haza is jöhetünk hozzánk egy hármas együttlétre. Leginkább biszex harmadikat keresünk férfi vagy nő személyében. Ha úgy van szívesen találkozunk párral is, de szigorúan 20 és 30 év között!!
Igényesség, tisztaság elvárás! Ha érdekes, küldj képet üzenetben magadról.
Mi 25 évesek vagyunk, méretes farokkal, nagy kerek cicikkel, baba puncival. Szelíd, visszahúzódó pár vagyunk, viszont ágyban annál vadabbak.
Igényesség, tisztaság elvárás! Ha érdekes, küldj képet üzenetben magadról.

Mi 25 évesek vagyunk, méretes farokkal, nagy kerek cicikkel, baba puncival. Szelíd, visszahúzódó pár vagyunk, viszont ágyban annál vadabbak.
Kaposvárrol van valaki? Privire
Tamási környékén pár vagy nő esetleg?