Olyan van aki 31-re keres…
(Ez egy válasz valentin19 üzenetére (2023. 09. 18. hétfő 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 18. hétfő 14:31

sziasztok van itt olyan somogyi pár aki keres 3adiknak hetero alapon fiatal srácot szeptember 30án estére? többit privibe
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Sziasztok nő vagy pár napközben esetleg?(hetero)
Most valaki kaland? Hely van
Sziasztok
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (2023. 09. 19. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok van itt olyan somogyi pár aki keres 3adiknak hetero alapo fiatal srácot szeptember 30án estére többit privibe
Péntek vagy Szombat estére hetero pasi kerestetik
Pécsen teleélvezett spermás puncit nyalnék, én egy 50-es fehér Pécsi férfi vagyok
Egy kaposvári hölgy simcs itt? Esetleg pár???privire most?
Idősebb hölgyeket keresek lehetsz nem független is,Pécs, Komló,helyed legyen alkat mindegy telt duci nagy mell előny...Tel számot irj
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Ma este 8 után kisbusszal várok egy bevállalós hölgyet egy nyilvános helyen való huncutkodásra Pécsen. Maszti, punci nyalás, kukkolás...részletek privátban
Kaposváron holnap napközben melyik hölgyet látogassam meg? Privire írj!
sziasztok van itt olyan somogyi pár aki keres 3adiknak hetero alapon fiatal srácot szeptember 30án estére? többit privibe
Sziasztok párt(hetero alapon) vagy nőt keresek minden jóra

Szeptember 22-23-24- én a balcsin vagyunk. Adatlapunk alapján ismerkedünk.
Szia. Szívesen állok a rendelkezésedre. Akár ma is, és a héten bármikor.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 18. hétfő 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 18. hétfő 08:16
Törölt felhasználó (937214)

Sziasztok! Szopnék egyet vagy többet! Helyem van a héten!
Pécs és környékén valaki??
Sziasztok,
olyan párt keresek, akik hosszabb távú ismertségre keresnek partnert.
Déli parttól Kaposvárig tudok utazni, de akár Keszthely, Kanizsa, Zalaegerszeg is szóba jöhet.
olyan párt keresek, akik hosszabb távú ismertségre keresnek partnert.
Déli parttól Kaposvárig tudok utazni, de akár Keszthely, Kanizsa, Zalaegerszeg is szóba jöhet.
Sziasztok! Szopnék egyet vagy többet! Helyem van a héten!