Szekszárdon ma valaki? Hely van!
45 éves heteroszexuális pasi kalandot keres!
45 éves heteroszexuális pasi kalandot keres!
Sziasztok! Ma délelőtt valaki(k) Szekszárd Csörge tó?
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Üdv.: P.
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Üdv.: P.
Nehéz kőrülmények közt élő Fiatal telt lányok jelentkezését várom a többit privátba
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok valaki holnap délelőtt Kaposváron ?
Kaposvárról van hölgy esetleg pár akihez lehet menni?
Hely kell! Van egyátalán itt valaki ebben a városban?
Hely kell! Van egyátalán itt valaki ebben a városban?
45 eves korig valaki kozos hoki ma Kaposvar v kornyeken?
Megbízható,diszkrét párt keresek hosszútávra.Leveleket privátban várok.
Szép napot mindenkinek
Szép napot mindenkinek
Siófokon pár, vagy csaj aki ismerkedne?
Pécsett keresek értelmiségi hölgyet vagy párt kellemes randihoz. Helyem van. Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt. Keress bizalommal! Üdv, Ádám
Sziasztok! Holnap délelőtt kölcsönös örömszerzés Pécsen valaki????
Csajok, hölgyek valakinek lenne kedve kiverni hétköznap? (Pécs)
Nagymellű nem borotvált duci,kővér idős hőlgyeket keresek tartos de laza kapcsira
Sziasztok, ma este ráérek egy kis rosszalkodásra. Párokhoz is szívesen beszállok.
Üdv! Paks környékén egy 38 éves pasi találkozna
Beszelgetne stb... hely van! Vagy ha van kivel és nincs hol, tudok segíteni hellyel! Írj ha gondolod!
Beszelgetne stb... hely van! Vagy ha van kivel és nincs hol, tudok segíteni hellyel! Írj ha gondolod!
Kaposváron persze senki
Hertend szep

Sziasztok.
Pécsen vagy környékén keresek hölgyet vagy párt. Utazni tudok.
Én egy 30 éves igényes, intelligens, sportos, potens pasi vagyok.
Sziasztok.