Benne lennék
(Ez egy válasz pacsi7 üzenetére (2023. 10. 03. kedd 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok . Szobafestésben segítenék hölgyeknek , pasiknak . Bi uni pasi vagyok .
Sziasztok! Szerda, csütörtök estére keresek.
Szombat estére pasit heteroszexuális pasit keresünk! Fotó feltétel!35- 50 év között!
Csak akkor írj ha valóban el is jössz!
Szekszárd!!!!
Szekszárd!!!!
Fiatal lánynak nyalnék rendszeresen...
Sziasztok csak este jó?
(Ez egy válasz andra75 üzenetére (2023. 10. 03. kedd 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Valós párokat minden jóra akik mernek is találkozni .nem csak kamuznak, Baranya megye....
Délután nem jó?
(Ez egy válasz Nov78 üzenetére (2023. 10. 04. szerda 04:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 04. szerda 04:14

Szombat estére pasit heteroszexuális pasit keresünk! Fotó feltétel!35- 50 év között!
Szekszárd!!!!
Szekszárd!!!!
Kaposváriak privire? Hölgyek, párok!
Nagymellű idős hölgyeket keresek,lehetsz nem fűggetlen is,de előny ha egyedül élsz,lényeg a nagy cici...
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Marcali környékén 2 bi pasi ismerkedne.
Pécs és környéke ma valaki(k)?
Holnap reggel valaki?
Iszonyat sok kamus van itt fent !!
Sziasztok Zamárdi környékén valaki?
Sziasztok!
Szeretőmmel kedden napközben huncutkodnánk, jól éreznénk magunkat, szívesen találkoznánk párral, hölggyel, autóban, szabadban, de Kaposváron van búvóhelyünk is, ésszerű távolságon belül utazunk is!
Párom szőke, bögyös, kerek popsis bi csak ( külön néven van fenn). Én sportos ápolt hetero pasi vagyok!
A többit privátba!
Jó keresgélést mindenkinek, és szép napot!
Szeretőmmel kedden napközben huncutkodnánk, jól éreznénk magunkat, szívesen találkoznánk párral, hölggyel, autóban, szabadban, de Kaposváron van búvóhelyünk is, ésszerű távolságon belül utazunk is!
Párom szőke, bögyös, kerek popsis bi csak ( külön néven van fenn). Én sportos ápolt hetero pasi vagyok!
A többit privátba!
Jó keresgélést mindenkinek, és szép napot!
Pécsen hétköznap délelőtt 9-10 között szopnék
Motorozásra, vagy szabadban találkozásra, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van
Sziasztok! A hétvégére keresünk Pécs és Kaposvár környékéről független hölgyeket egy kellemes estére. Csak olyanok jelentkezését várjuk akik hajlandóak is találkozni és sexelni is.