Sziasztok. Siófok sóstó közelében nő esetleg pár? Aki ma estére keres hetero férfit?
Sziasztok. Szombat estére Pécsen vagy Komlón hölgy vagy pár aki hetero pasit keres?
Nagy tejhozamú kancákat keresek...
Probálkozz a tehenészetbe , ez csak egy tipp nem vagyok biztos hogy bengednek , de ha ragaszkodsza kancához akkor elöbb a csödőrrel kell összemérni kinek van nagyobb " a nagyob győz "
(Ez egy válasz kismano2210 üzenetére (2023. 10. 05. csütörtök 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok holnap napközben Szekszárdon csajszi?
Rájöttem én is..meg buzik is!! Tudom ezért tiltanak,de leszarom pont!!
(Ez egy válasz Samsung2022 üzenetére (2023. 10. 05. csütörtök 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombat este vendégül látnánk párt, férfit a Balaton déli partján. Telefonszamos levelet írj.....köszi
Holnap..azaz pénteken délelőtt...... jó lenne játszani egy kicsit Pécs és környékén.

Balatonberény pár? Enyhe bi?
Nehéz helyzetben lévő fiatal telt nőket keresek,előny a nagy mell...Privátba tel szám kell.S.O.S.
Sziasztok ! Most hétvégén Siófokon Biszex pasi?
Pécsi izmos testalkatú, igényes, 20 vastagabb intimű, hetero pasi csajt, nőt, párt keres!
.
Sziasztok. Ma délután szabadban vagy kocsiban masztizok. Kíváncsi szempár, esetleg segítő kéz? Részletek privátban.
Kaposvárról senki sem keres pasit? Hely kell! Csak hölgyek max párok írjanak privire!
Szégyen!!!
Csak igérgetős hoki huszárok vannak?
Csak igérgetős hoki huszárok vannak?
Siófokon ma kaland?
Ma este párok , Pécs és környéke utaznánk , nem kávézgatni szeretnénk

Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Sziasztok!
Péntek és szombat estére keresek kikapcsolódási lehetőséget Tolna, Baranya, Bács, Fejér, Pest dél, Budapest, Veszprém és Somogy megyéből... Kizárólag HETERÓ alapon!
Péntek és szombat estére keresek kikapcsolódási lehetőséget Tolna, Baranya, Bács, Fejér, Pest dél, Budapest, Veszprém és Somogy megyéből... Kizárólag HETERÓ alapon!