Pécs és környékén?
Most valaki Somogy ?
Sziasztok!
Ma este szívesen fogadok hölgyet vagy párt Kaposváron.
Ma este szívesen fogadok hölgyet vagy párt Kaposváron.
Sziasztok Zalában - Somogyban párhoz ma este?? Többi privátba
Pécs környékén valaki ma este? Pár lány lányos fiú cd travi?
Sziasztok!
Programot keresek heteró alapon ma estére...
Programot keresek heteró alapon ma estére...
Ma estere bevallalos holgy partnert keresünk Pécsen ,hely van!Jo kedvű fiú tarsasag vagyunk!Bulizzunk,erezzuk jol magunkat!
Én meg arra jöttem rá!!Hogy a 85+os nőknek van itt a legnagyobb önbizalmuk és szájuk.
Ja és ha nem írok vissza vagy nemleges a válaszom akkor minden vagyok
Ja és ha nem írok vissza vagy nemleges a válaszom akkor minden vagyok

Szombat estére keresek kalandod Pécsett és környékén. Párhoz is szívesen csatlakoznék.
Villányi vörösbor fesztivál idejére lányokat párokat keresek

Barátokat keresek párom részére .

Törölt felhasználó (4475222)

Rájöttem én is..meg buzik is!! Tudom ezért tiltanak,de leszarom pont!!
Sziasztok!
Péntek és szombat estére keresek kikapcsolódási lehetőséget Tolna, Baranya, Bács, Fejér, Pest dél, Budapest, Veszprém és Somogy megyéből... Kizárólag HETERÓ alapon!
Péntek és szombat estére keresek kikapcsolódási lehetőséget Tolna, Baranya, Bács, Fejér, Pest dél, Budapest, Veszprém és Somogy megyéből... Kizárólag HETERÓ alapon!
Sziasztok!
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Ma este párok , Pécs és környéke utaznánk , nem kávézgatni szeretnénk

Siófokon ma kaland?
Szégyen!!!
Csak igérgetős hoki huszárok vannak?
Csak igérgetős hoki huszárok vannak?
Kaposvárról senki sem keres pasit? Hely kell! Csak hölgyek max párok írjanak privire!
Sziasztok. Ma délután szabadban vagy kocsiban masztizok. Kíváncsi szempár, esetleg segítő kéz? Részletek privátban.