Sziasztok! 39 éves srác vagyok! Jövőhéten valaki siófokon! Párokhoz is szívesen csatlakoznék!
Sziasztok.Este 22:00 körül hellyel rendelkező hölgy vagy pár?
Ma kora este Tamási- Iregszemcse környékén pár vagy nő?

Sziasztok LAST MINUTE!!!! MA délután megyünk az Adriára 3 hölgy és én vasárnap délután pedig vissza valakinek van kedve még csatlakozni?
Motorozásra, vagy szabadban találkozásra, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van
Sziasztok!Szombaton,Vasárnap pár aki ismerkedne Pécsen autós kaland vagy helyeük lenne?
Hétvégén adatlap alapján ismerkedünk.
Párral ismerkednénk, utazni, és fogadni is tudunk.
Jó reggelt
Sziasztok hétvégére keresünk párommal hellyel rendelkező párt, lányt de swinger buliba is elmennénk! Szóló ff nem érdekel! Ha van helyetek az előny! A hölgy tag fiatal vékony csajszi tabuk nélkül is akár!
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szombatra keresek elsősorban párt, vagy nőt.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék harmadiknak. Pécsett hellyel rendelkezem. Keressetek bizalommal! Üdv, Ádám
Motorozásra, vagy szabadban találkozásra, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van
Nő,pár,pár cuckoldra van itt aki fogadni tud vagy szereti a természetet?
Pár ma este?
Sziasztok. Baranyában keresgélek igazából több minden erdekel, ami érint:
- szex hölgyekkel párokkal.
- sub/domina játékok (mindkét szerep izgat)
- szívesen kukkolnék párokat, vagy szóló hölgyeket
- hölgyekkel orál kölcsönösen
- láberotika
Ha valamelyik felkeltette az érdeklődésed, vagy esetleg régebb óta izgat de még nem volt alkalmad kipróbálni, írj es össze hozunk valamit.
- szex hölgyekkel párokkal.
- sub/domina játékok (mindkét szerep izgat)
- szívesen kukkolnék párokat, vagy szóló hölgyeket
- hölgyekkel orál kölcsönösen
- láberotika
Ha valamelyik felkeltette az érdeklődésed, vagy esetleg régebb óta izgat de még nem volt alkalmad kipróbálni, írj es össze hozunk valamit.
Sziasztok!Szombaton,Vasárnap pár aki ismerkedne Pécsen autós kaland vagy helyeük lenne?
Ha gondoljátok én jelentkezem írjatok ha szimpatikus vagyok
(Ez egy válasz Nov78 üzenetére (2023. 10. 10. kedd 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 10. kedd 21:20

Létezik olyan heteroszexuális pasi aki nem csak igérget?
Szombatra keresünk 40-50 közötti pasit harmadiknak! Kizárólag a hölgy örömére!
Csak fotóval el látott e-mail-re válaszolunk!
Adatlapon van e-mail
Szombatra keresünk 40-50 közötti pasit harmadiknak! Kizárólag a hölgy örömére!
Csak fotóval el látott e-mail-re válaszolunk!
Adatlapon van e-mail
Sziasztok valaki most Siófok Lelle közt!?