A hét második felére keresek hetero PASIT aki elrendezné az asszonyt nálunk
Teltkarcsú molett kővér nőket keresek,lehetsz nem független is,korod mindegy ha téged nem zavar...
Nőt keresek autós kalandra Tamási környékén

Hello,formás hölgy partnere lennék rendszeres randikon.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.
Hello
Siófokon ma kaland valaki?
Siófokon ma kaland valaki?
Siófokon szombat délután/este hölggyel/párral szîvesen találkoznék!

Sziasztok! Ma napközben Mohácson kalandoznék. Autós maszti, kukkolás érdekel. Kényelmes sötétített tárgyalóbuszzal leszek. Akinek érdekes lehet privátban egyeztessünk.
Zamárdi környéken valaki??
Én is beszéltem velük...de aztán mikor képcsere lett írtam is nekik hogy sorry,de ez nem fog menni☝️(kultúráltan és tök normálisan)...a stílus itt megváltozott,és alpáriba ment át h én mit képzelek magamról
(Ez egy válasz Bazsi75 üzenetére (2023. 10. 15. vasárnap 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra..Igényeség és legyetek normálisak!! Barátság kialakulása lényeg számomra.Házibarátja lennék hosszú távra!!!
Én is beszéltem velük, több találkozót beszéltünk meg és mindet bunkó stílusban lemondta az asszony meg írt Viberen, hogy mennyire várja a találkát. Aztán mikor már elég volt belőlük és kérdőre vontam a párost a történtekről, akkor átváltott egy alpári stílusra. Nem érzem úgy, hogy a fonnyadt asszonyát kihagyva bármivel kevesebb lennék. Meg is maradt mindenem.
(Ez egy válasz Bazsi75 üzenetére (2023. 10. 15. vasárnap 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszi az infót...
(Ez egy válasz fha üzenetére (2023. 10. 16. hétfő 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 16. hétfő 10:38

Megkeresett, hogy jönnének. adjak telefonszámot, meg címet. Küldött ugyan képet, de ki tudja ki lehet rajta? Felajánlottam, hogy találkozzunk egy semleges helyen és döntsük el, hogy továbblépünk, vagy sem. Ezen kiakadt és előjött belőle az igazi énje.

Idős molett szőrös nagy mellű Nőket vagy ilyen valós párt keresek,de elsősorba Nők,de bármit meghalgatok...
Kaposváriak privire? Hely kell
Érdekes emberek vannak... Sosem lehetünk elég óvatosak...
(Ez egy válasz fha üzenetére (2023. 10. 16. hétfő 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 16. hétfő 10:38

Megkeresett, hogy jönnének. adjak telefonszámot, meg címet. Küldött ugyan képet, de ki tudja ki lehet rajta? Felajánlottam, hogy találkozzunk egy semleges helyen és döntsük el, hogy továbblépünk, vagy sem. Ezen kiakadt és előjött belőle az igazi énje.

(Ez egy válasz Nyitottsrac89 üzenetére (2023. 10. 16. hétfő 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 16. hétfő 10:24

Sziasztok, szívesen beszélgetnék érett szőrös molett nővel, párral
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Pontosan mi történt?
(Ez egy válasz fha üzenetére (2023. 10. 15. vasárnap 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 15. vasárnap 19:25

Zotyáékkal én is elszórakoztam itt egy kicsit. Valami lehúzós brigád. Lehet eltűnik pár dolog a lakásból, amíg a nőjét dugja az ember.
Sziasztok, szívesen beszélgetnék érett szőrös molett nővel, párral
Sziasztok ma Pécsen valaki? Elhanyagolt feleség ilyesmi?