Marcali környékén?
Szombatom megyek Balloszögre textilmeste fürdöbe hölgyet párt szivesen elvinnék
Sziasztok! Siófokon valaki? 39 éves bi srác vagyok
Csak és kizárolag Bonyhádi Nőt keresek kor alkat mindegy,egyedűl élő magányos...
Sziasztok Pécsen ismerkednek elhanyagolt feleséggel hölgyel. Igenyes 30 éves ferfi vagyok. Írjatok hölgyek szép napot mindenkinek
Sziasztok!
Ma vagy holnap szívesen fogadok hölgyet vagy párt Kaposváron.
Ma vagy holnap szívesen fogadok hölgyet vagy párt Kaposváron.
Hetero párral, párokkal ismerkednénk a Balaton déli partja közelében.
Ma is aktuális
(Ez egy válasz makkrokiss üzenetére (2023. 10. 17. kedd 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnap napközben Mohácson kalandoznék. Autós maszti, kukkolás érdekel. Kényelmes sötétített tárgyalóbuszzal leszek. Akinek érdekes lehet privátban egyeztessünk.
Pécs és környékén valaki?
A hét második felére keresek hetero PASIT aki elrendezné az asszonyt nálunk
Teltkarcsú molett kővér nőket keresek,lehetsz nem független is,korod mindegy ha téged nem zavar...
Nőt keresek autós kalandra Tamási környékén

Hello,formás hölgy partnere lennék rendszeres randikon.Bajai független,fiatalos pasi vagyok.
Hello
Siófokon ma kaland valaki?
Siófokon ma kaland valaki?
Siófokon szombat délután/este hölggyel/párral szîvesen találkoznék!

Sziasztok! Ma napközben Mohácson kalandoznék. Autós maszti, kukkolás érdekel. Kényelmes sötétített tárgyalóbuszzal leszek. Akinek érdekes lehet privátban egyeztessünk.
Zamárdi környéken valaki??
Én is beszéltem velük...de aztán mikor képcsere lett írtam is nekik hogy sorry,de ez nem fog menni☝️(kultúráltan és tök normálisan)...a stílus itt megváltozott,és alpáriba ment át h én mit képzelek magamról
(Ez egy válasz Bazsi75 üzenetére (2023. 10. 15. vasárnap 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Párral ismerkednék hosszú távra..Igényeség és legyetek normálisak!! Barátság kialakulása lényeg számomra.Házibarátja lennék hosszú távra!!!