Sziasztok!
Ma estére keresnénk igényesebb "gabalyodáshoz", lányt, párt!
Ma estére keresnénk igényesebb "gabalyodáshoz", lányt, párt!
Sziasztok! Szekszárd, Provance birtok..4 srác és bevállalós Hölgyeket várunk

Sajnos igen.
(Ez egy válasz görbike1 üzenetére (2023. 10. 21. szombat 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Máshol is esik?
Sziasztok. Gondolkodom hétfőn lehet elmennék magyarhertelendre.. lenne kedve valakinek eljönni velem? Egy hölgy társaságának nagyon tudnék örülni.. szaunázás, pancsi... Aki gondolja írjon
Baranya megyében nőt párokat minden jóra
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Sziasztok! Kaposvár környékének szívesen ismerkednék hölgyek vagy párral. 28 éves hetero férfi
Sziasztok párok!
Autós tali ma este Szekszárd környéken? Csak párok!!
Autós tali ma este Szekszárd környéken? Csak párok!!
Szia! Ha fiatal lány vagy anyuka vagy és szereted kinyalatni a puncid jó mélyen keress bátran...Telt alkat előny...
Sziasztok!
30 éves biszex srác vagyok, ma és holnap este Pécsett vagyok és szívesen találkoznék (helyem van!)
30 éves biszex srác vagyok, ma és holnap este Pécsett vagyok és szívesen találkoznék (helyem van!)

A szombat éjszakát (10.21) szívesen tölteném Kaposváron egy igényes párral vagy lánnyal. Én is kultúrált, igényes férfi vagyok. Ha valakinek érdekes lehet privátban írjon. Köszönöm!
Sziasztok lányok párok esetleg lennének?
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Október 21 . én éjszakai fürdőben Harkányban ismerkednénk párokkal .
39 éves bi srác vagyok! Most valaki siófokon! Írj akár autóba is bármibe benne vagyok!
Kaposvárról kinek kell egy diszkrét vastagfaszú férfi? Privire írj!
Páromnak keresek több potenciális pasit keményebb dugásra. Érdeklődni privatban lehet, képet szívesen küldök ha valakiket komolyan érdekel viberen például. Holnap Pécsen helly és 1 pasi már van. Részletek privatban.
Sziasztok!
Szombat délelőttre keresek kikapcsolódási lehetőséget heteró alapon Dunaújváros és környékén.
Szombat délelőttre keresek kikapcsolódási lehetőséget heteró alapon Dunaújváros és környékén.
Búvóhelyet tudnátok ajánlani pécsett?
Köszönöm
Köszönöm