Hello ma estefele nagykanizsa soifok tamasi szekszard baja utvonalon szopnek.jelentkezni uzenetben.
Pécs. Szabad a hétfő, kedd délutánom.
Hölgyet, női párost keresek jóféle hancúrra.
Tehát a lányokat szeretem és ezt a jó szokásomat meg is tartom.
Fizetős szolgáltatás nem érdekel.
Átlagos, értelmes férfi vagyok, bírom a hosszú meneteket.
Számomra az a cél, hogy minél többször eljuss a csúcsra.
Esetleges választ priviben várok. Csók.
Hölgyet, női párost keresek jóféle hancúrra.
Tehát a lányokat szeretem és ezt a jó szokásomat meg is tartom.
Fizetős szolgáltatás nem érdekel.
Átlagos, értelmes férfi vagyok, bírom a hosszú meneteket.
Számomra az a cél, hogy minél többször eljuss a csúcsra.
Esetleges választ priviben várok. Csók.
Sziasztok. Holnap megy valaki Magyarhertelendre?
Bohócokat keresek . Mert sajna itt csak azok vannak. Ha valakit érdekel . Hosszú távra keresek Párokat Pécsről hármas játékokra , mindenki örömére . 46 éves Átlagos pasi vagyok . Ha Adoniszt , vagy Herkultest keres 46 évesen, az ne keressen. Kösssszi.
Párral találkoznék,ismerkednék ma este Mohácson!?
valaki siófok környékén?
Dombóvár v környékén hölgyel ismerkednék.
Sexy Te sem tudsz válaszolni?
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 22. vasárnap 11:04

Mai napra szeretnek egy extrább többest. Ki leszek kötve, bejöttök a szobába megteszitek amit kell és mentek! Részletek privatban!
Sajnos búvóhely nincs.....
(Ez egy válasz balatoni par üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 22. vasárnap 06:31

Balaton déli felén bi aktív pasi létezik? Akinek van buvohelye?
Kecsegtető ajánlat!Ha hiány van pasiból,írj!
(Ez egy válasz sexy_s üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 22. vasárnap 11:04

Mai napra szeretnek egy extrább többest. Ki leszek kötve, bejöttök a szobába megteszitek amit kell és mentek! Részletek privatban!
Sziasztok! Hölgyet keresek Pécsett kellemes időtöltésre. Alkat nem számít, csak igényes legyél.
Pécs és környékén valaki ma esetleg?
Idősebb teltkarcsú nagy mellű nem borotvált Nők kényeztetését válalom,Irj tel számot és beszélűnk. De bármit meghalgatok
sziasztok! Párként keresünk fiatal srácot hölgy örömére! Max 23! Paks és környéke!
nyitottmindenre Mai napra keresek srácokat (ketttőt) dugásra. Részletek privátban!
Kaposváron kit látogathatnék meg hölgyek? 50 éves, diszkrét kitartó pasi. Párok is! Akár alkalmi, akár rendszeres. Viberre írj!
Hölgy,pár aki/kik ismerkednének komolyabban?Íhatnátok igazán!Somogy-Baranya.
.
Sziasztok. Gondolkodom hétfőn lehet elmennék magyarhertelendre.. lenne kedve valakinek eljönni velem? Egy hölgy társaságának nagyon tudnék örülni.. szaunázás, pancsi... Aki gondolja írjon