Sziasztok Most valaki Balaton déli part környekén?
Sziasztok! Most szombaton az igali fürdőben leszünk. Párral ismerkednék.
Fiatalabbat nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 27. péntek 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 27. péntek 22:35

Törölt felhasználó (4051762)

Harmadiknak keresünk 60év körüli férfit Szombat estére. (Baranya, tolna, somogy)
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Nagyatád és környéke valaki?
Sziasztok. Mohácson pár, nő?
Hellóóó.... Adatlapunk szerint keresünk vasárnap-hétfő időszakra!
Tolna megyei Idős hölgyeket keresek,Teltkarcsú,duci,kővér,nagy mellű nem borotvált.Jó ha egyedűl élsz és tudsz fogadni.Tel számot ne felejts megadni.
10-11-én adatlap alapján ismerkedünk.
Balatonmária környékén 2 bi pasi megnézne srácokat, párt sex közben.
Pécs és környékén valaki?
Sziasztok!
Ma vagy holnap szívesen találkoznék párral vagy hölggyel. Pécsen helyem van, de utazni is tudok.
Én egy 30 éves, kedves, intelligens, sportos, potens pasi vagyok.
Ma vagy holnap szívesen találkoznék párral vagy hölggyel. Pécsen helyem van, de utazni is tudok.
.
Egy finom spriccelés rám férne most délelőtt!

November közepén Harkányban leszünk párommal a fürdőben, szivesen ismerkedünk csak párokkal!!
Senki Kaposvári?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 06. hétfő 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 06. hétfő 17:54
Törölt felhasználó (4716513)

Kaposváron csatlakoznek vastag intimmel. Privire írj! Hely kell!
Kozos hoki ma Kaposvar kornyeken?
Párral ismerkednénk!
Sziasztok!
Szerda vagy csütörtök szívesen találkoznék párral vagy hölggyel. Pécsen helyem van, de utazni is tudok.
Szerda vagy csütörtök szívesen találkoznék párral vagy hölggyel. Pécsen helyem van, de utazni is tudok.
Sziasztok! Én csak szopni szeretnék egy jót! Nincs ebben semmi több! Ilyenek a biszexek!