Holnap délután, 7fő egész nap.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 11. szombat 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 11. szombat 11:35
Törölt felhasználó (4722322)

Sziasztok! Pécsett keres ma valaki pasit? Helyem sajnos nincs
Sziasztok. Holnap délelőttre keresünk férfit harmadiknak. Bonyhád Tolna megyében. Írjatok nyugodtan.
Sziasztok!42 173/100 pasi vagyok! Holnap megyek arra és ha szimpatikus vagyok akkor megismernélek közelebbről titeket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 11. szombat 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 11. szombat 11:48
Törölt felhasználó (4051762)

Sziasztok. Holnap délelőttre keresünk férfit harmadiknak. Bonyhád Tolna megyében. Írjatok nyugodtan.
Sziasztok!
Ma egèsz nap szívesen kènyeztetnèk hölgyet, vagy pàrt Pècsen.
Hely van, nâlam.
Írjatok bàtran !
Ma egèsz nap szívesen kènyeztetnèk hölgyet, vagy pàrt Pècsen.
Hely van, nâlam.
Írjatok bàtran !
Kaposvárról van olyan hellyel rendelkező hölgy vagy pár aki bevallalós ferfit keres? Privire írj!viber előny!
Kaposvárról van olyan hellyel rendelkező hölgy vagy pár aki bevallalós ferfit keres? Privire írj!viber előny!
Hotblood92 Sziasztok. Holnap délelőttre keresünk férfit harmadiknak, illetve párokhoz is csatlakoznánk. Bonyhád Tolna megyében. Írjatok nyugodtan.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Sziasztok. Ma estére,férfit,nőt,párt keresünk!! Csak heteró alapon.
.
Pécs és környékén?
Szia csatlakoznék
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 11. szombat 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 11. szombat 11:48
Törölt felhasználó (4051762)

Ma estére keresem partnereim nő vagy pár személyében.
Helyem van Marcaliban de utazni is tudok.
Helyem van Marcaliban de utazni is tudok.
Kaposvári aki pasit keres és van helye is? Elsősorban
Hölgyek es párok jelentkezését várom. Viberrel gyorsabb!
Hölgyek es párok jelentkezését várom. Viberrel gyorsabb!
Holnap délután valaki dombóváron bi alapon?
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok! Paks közelében szívesen csatlakoznék parokhoz mindkét fel örömére.
Egy kis szex most? Valaki?
Sziasztok!
Ma este, vagy holnap napközben valaki, valakik egy kis kalandra?
Ma este, vagy holnap napközben valaki, valakik egy kis kalandra?

Sziasztok!
Lánnyal vagy párral ismerkednék! Dunaújváros-Szekszárd és környéke!
Lánnyal vagy párral ismerkednék! Dunaújváros-Szekszárd és környéke!