Sziasztok ma estére keresek pár vagy hölgy társaságát Nagyatádon.
Neked is!
(Ez egy válasz görbike1 üzenetére (2023. 11. 15. szerda 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Mai nap keresek szex partnert nő vagy pár jöhet szóba, helyen van de utazni is tudok.
Mai nap keresek szex partnert nő vagy pár jöhet szóba, helyen van de utazni is tudok.
Jó reggelt mindenkinek
Kaposváriak? Hölgy vagy pár, akinek van helye! Privire írj
Kaposváriak? Hölgy vagy pár, akinek van helye! Privire írj
.
Arra gondoltam, hogy idén szilveszterkor chippendale-fiúval szórakoztatnám a feleségemet. Minden lehet, amit kölcsönösen akarnak (szex is). Ha esetleg van itt olyan fiú, aki Pécs környékén vállal ilyesmit, vagy ismer ilyet, vagy ismer olyan szórakozóhelyet, ahol van ilyen, írjon nekem! A feleségemről vannak fotók a társkeresős adatlapunkon.
Sziasztok! Én szívesen jelentkeznék a hölgy örömére kényezetnék! Írjatok privit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 11. szombat 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 11. szombat 15:01
Törölt felhasználó (4051762)

Hotblood92 Sziasztok. Holnap délelőttre keresünk férfit harmadiknak, illetve párokhoz is csatlakoznánk. Bonyhád Tolna megyében. Írjatok nyugodtan.
Sziasztok!
Holnap napközben szívesen találkoznák párral vagy nővel, helyem van de utazni is tudok!
Holnap napközben szívesen találkoznák párral vagy nővel, helyem van de utazni is tudok!
Sziasztok.Mai nap napközben ismét keresnék nőt vagy párt.Balaton dèli part környékén.
Kedd délelőtt Pécsett egy finom kis szopást nagyon tudnék élvezni!
Holnal délelőtt valaki?
Párosunk hölgy tagja ma estére kanos pasit keres Marcaliban és közvetlen közelében. Ha nem kapsz választ, akkor sajnos nem rád esett a választás. Hiányos adatlap és kép nélkülisèg kizáró ok.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Kaposvárról kehez lehet menni alkalmanként? Csajok párok, asszonyok? Hely kell.
szilveszterkor csatlakoznék párokhoz hetero alapon Zala Vas Somogy Veszprém megyékbe privibe lehet írni akinek szimpi lennék

Törölt felhasználó (4707825)

.
Holnap valaki Dombóváron 14 után bi alapon bármi?