Ma esetleg most valamikor szopnák Dombóváron vagy környékén akár kölcsönösen is de nem fel tétel!
Valaki most!?
Egyedülálló Idősebb Nőkkel barátkoznék...
Sziasztok.Mai nap napközben ismét keresnék nőt vagy párt.Balaton dèli part környékén.
.
Sziasztok ma napközben pár vagy nő esetleg? Tamási környéke előny de nem feltétel!
Holnap(Pèntek) hajnalban,vagy kora reggel talàlkoznèk Pècs ès elfogadható távú vonzàskörzetèben,partneremel kölcsönös oràlra.
Formás, hosszú combú csajom alapos dugattyúzásához keresek baszógépet potens férfi személyében!
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Sziasztok! Nőt,párt keresnék! Adatok/kép az adatlapon!
Sziasztok ma estére keresek pár vagy hölgy társaságát Nagyatádon.
Neked is!
(Ez egy válasz görbike1 üzenetére (2023. 11. 15. szerda 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Mai nap keresek szex partnert nő vagy pár jöhet szóba, helyen van de utazni is tudok.
Mai nap keresek szex partnert nő vagy pár jöhet szóba, helyen van de utazni is tudok.
Jó reggelt mindenkinek
Kaposváriak? Hölgy vagy pár, akinek van helye! Privire írj
Kaposváriak? Hölgy vagy pár, akinek van helye! Privire írj
.
Arra gondoltam, hogy idén szilveszterkor chippendale-fiúval szórakoztatnám a feleségemet. Minden lehet, amit kölcsönösen akarnak (szex is). Ha esetleg van itt olyan fiú, aki Pécs környékén vállal ilyesmit, vagy ismer ilyet, vagy ismer olyan szórakozóhelyet, ahol van ilyen, írjon nekem! A feleségemről vannak fotók a társkeresős adatlapunkon.
Sziasztok! Én szívesen jelentkeznék a hölgy örömére kényezetnék! Írjatok privit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 11. szombat 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 11. szombat 15:01
Törölt felhasználó (4051762)

Hotblood92 Sziasztok. Holnap délelőttre keresünk férfit harmadiknak, illetve párokhoz is csatlakoznánk. Bonyhád Tolna megyében. Írjatok nyugodtan.