Sziasztok!
Továbbra is szívesen ismerkednénk, és találkoznánk egy szimpatikus párral.
Nem szeretnénk túl szervezni, szívesen találkozunk, és kimozdulunk ( vagy fogadunk ) akar ma is.
Továbbra is szívesen ismerkednénk, és találkoznánk egy szimpatikus párral.
Nem szeretnénk túl szervezni, szívesen találkozunk, és kimozdulunk ( vagy fogadunk ) akar ma is.
Sziasztok! Jó megjelenésű, nem utolsó sorban jó méretű bi aktív vagy uni pasit keresünk mindkettőnk örömére ma estére( csak a közelünkből, és max 45-46 éves korig)
Két 50 éves pasi keres bi párokat, pasit Marcali-Balatonmária környékén.
Sziasztok!Holnap délelőttre keresek bi pasit vagy párt.Uni/aktív legyél.Zirc környéke.Sokmindent kipróbálnék

Most cumiznék dombóváron!
Párral hölggyel ismerkednék.a hölgy örömére hetero alapon!
Sziasztok! Mohács és környéki nőkkel,párokkal ismerkednék. Csak olyanokkal, akik tudják mit akarnak. Komolytalan, döntésképtelen emberek hanyagoljanak!
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Siófokon estefelé valaki egy masztizas?
Sziasztok!
Párral, vagy hölggyel ismerkednénk elérhető, kényelmes távolságból.
Párral, vagy hölggyel ismerkednénk elérhető, kényelmes távolságból.
Ha nem lennél messze úgy le szopnálak :P
(Ez egy válasz Brad444 üzenetére (2023. 11. 17. péntek 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki most!?
Ma esetleg most valamikor szopnák Dombóváron vagy környékén akár kölcsönösen is de nem fel tétel!
Valaki most!?
Egyedülálló Idősebb Nőkkel barátkoznék...
Sziasztok.Mai nap napközben ismét keresnék nőt vagy párt.Balaton dèli part környékén.
.
Sziasztok ma napközben pár vagy nő esetleg? Tamási környéke előny de nem feltétel!
Holnap(Pèntek) hajnalban,vagy kora reggel talàlkoznèk Pècs ès elfogadható távú vonzàskörzetèben,partneremel kölcsönös oràlra.
Formás, hosszú combú csajom alapos dugattyúzásához keresek baszógépet potens férfi személyében!