Holnap a reggeli órákban Szfvár-Siófok környékén hölgyel kalandoznék.
Kaposvári hölgyek, párok ki hivna magázot diszkréten
egy kanos pasit? Privire írjatok
egy kanos pasit? Privire írjatok
Kedves Párral ismerkednék!
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok,
Holnap este Pécs belvárosában fogunk párommal szórakozni. Lány (22) nagy cici, popsi. Pasi (27) 180 cm magas, sportos. Jóképű, sportos pasit keresünk 40 éves korig!
Puszi,
K&B
Holnap este Pécs belvárosában fogunk párommal szórakozni. Lány (22) nagy cici, popsi. Pasi (27) 180 cm magas, sportos. Jóképű, sportos pasit keresünk 40 éves korig!
Puszi,
K&B
Marcali környékén 2 pasihoz?
Dombóvár v környéken nőkkel ismerkednék.
Tolna megyei egyszerű fiatal lányokat keresek minden jóra
Sziasztok
Ma estére keresek pasit Balatonberény környékén.
Ma estére keresek pasit Balatonberény környékén.
Fiatal lányokat,anyukákat,nagyikat,nyalnék rendszeresen,alkat mindegy,de érdekel más is
Sziasztok,hozzánk hasnoló párokat keresünk.párcseréhez esetleg dp-hez.prívátüzenetben
Kozos hoki ma Kaposváron?
Sziasztok ma du/este párokhoz csatlakoznék
Sziasztok! Alapvetően hetero életvitelt folytató, ápolt intelligens férfi vagyok. Néha szeretem megfűszerezni szexuális életemet biszexuális élménnyel is. Keresek egy kedves biszexuális hölgyet akivel bi párokhoz tudnánk csatlakozni, valamint keresek biszex férfitagú párt/házaspárt akikhez csatlakozhatnék mindkettőjük örömére. Beszélgetek, ismerkedek, ha úgy alakul, akkor randizok. Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt. Pécsett hellyel rendelkezem. Üdv, Ádám (Ui: Szóló bi fiú csak akkor írjon, ha 30 év alatti, vékony vagy sportos alkatú és teljesen szőrtelen.)
Szia/Sziasztok! Mai nap napközben,délután vagy akár este Párt vagy Hölgyet fogadnék Kaposváron. Helyem van de utazni is tudok.

Pécs környékén valaki ma este kis kalandra? Hölgy, Bi férfi tagú pár?
Pécs és környékén?
Pécsen bi 54 éves ffi
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Sziasztok csak is komoly párok nöket keresek mindenjora ,Baranya megye.
(Ez egy válasz makkrokiss üzenetére (2023. 11. 19. vasárnap 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 19. vasárnap 12:38

Sziasztok pár vagy nő társaságát keresem! pár esetén hetero!esetleg cuckold,nem feltétlenül egyszeri alkalommal...