Kaposváron kihez mehetek alkalmannként hölgyek, párok?
Nyitott de nem független ferfi vagyok kevés szabadidővel.
Enyhe bi is. Csak hölgyek, párok keressenek. Viberetek legyen. Puszi.
Nyitott de nem független ferfi vagyok kevés szabadidővel.
Enyhe bi is. Csak hölgyek, párok keressenek. Viberetek legyen. Puszi.
Sziasztok valós párok hölgyek, vannak ??Baranya megye ??
Sziasztok, valaki Balatonföldvár és környéke?
Pécsen ma este 22 óra környékén (majd egyeztetünk pontosabb időt) kocsiban fog lecumizni a párom.
Valaki meglesné? Csak hetero... Ha van ötlet helyszínre azt is várom.
Üzeneteket privátban...
Valaki meglesné? Csak hetero... Ha van ötlet helyszínre azt is várom.
Üzeneteket privátban...
Balatonboglár?
Sziasztok valaki ismerkedni Balaton déli partján?
Sziasztok, hölgy vagy pár ma délután este esetleg? Balaton déli partján?
.
Sziasztok lányok párok bármikor esetleg? Akár kötötségek és akár tabuk nélkül is!!

Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok hetero párt keresek cuckoldra vagy női partnert minden jóra.

Holnap délután vagy este szivesen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére!
Holnap a reggeli órákban Szfvár-Siófok környékén hölgyel kalandoznék.
Kaposvári hölgyek, párok ki hivna magázot diszkréten
egy kanos pasit? Privire írjatok
egy kanos pasit? Privire írjatok
Kedves Párral ismerkednék!
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok,
Holnap este Pécs belvárosában fogunk párommal szórakozni. Lány (22) nagy cici, popsi. Pasi (27) 180 cm magas, sportos. Jóképű, sportos pasit keresünk 40 éves korig!
Puszi,
K&B
Holnap este Pécs belvárosában fogunk párommal szórakozni. Lány (22) nagy cici, popsi. Pasi (27) 180 cm magas, sportos. Jóképű, sportos pasit keresünk 40 éves korig!
Puszi,
K&B
Marcali környékén 2 pasihoz?
Dombóvár v környéken nőkkel ismerkednék.
Tolna megyei egyszerű fiatal lányokat keresek minden jóra