Szombat délelőtt dombovár kaposvár környékén valaki? Helyem van

Sziasztok!
Ma este hölgy vagy pár társaságát keresem.
Helyem Marcaliban van de, utazni is tudok.
Ma este hölgy vagy pár társaságát keresem.
Helyem Marcaliban van de, utazni is tudok.
Szia mindenkinek
Esetleg valami izgalmas időtöltést keres valaki?
Esetleg valami izgalmas időtöltést keres valaki?
Hetero párral ismerkednénk Dél-Dunántúlon
Ma szopnék lehet kölcsön is szájba élvezéssel! Dombóváron ha érdekel írj!
Sziasztok. Mohács és környékén keresek nőt, párt. Lehetőleg perverzet
Sziasztok keresek párt hölgyet olyanok érdekelnek akik végre találkoznánk is! Hely megoldhato!!
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Déli partról 28 éves korig pasi.?
Most valakit szabadban le szopjak dombóváron mivel esik feset helyre bujnánk!
Idős hölgyeket kényeztetnék,esetleg pár is...
Ma délután kocsiban hokizást meglesne valaki?
Sziasztok hétvégén jön valaki wellneselni
Siófok kaland valaki?
Pécsett és környékén igényes urat,hölgyet kényeztetnék orálisan.Akár egyoldalúan is.Párokhoz is csatlakoznék mindkét fél örőömére orális alapon.
.
Sziasztok
Igényes párokkal ismerkednék minden jóra 50 éves korig hetero alapon.
Utazni és fogadni is tudok.
Részletek az adatlapomon.
Igényes párokkal ismerkednék minden jóra 50 éves korig hetero alapon.
Utazni és fogadni is tudok.
Részletek az adatlapomon.
M6 esetleg valak?
Pécsen érett hölgyet kényeztetnék esetleg párhoz csatlakoznék a hölgy örömére hetero alapon!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok. Idősebb Párral ismerkednék!!!