Sziasztok! Én jelentkeznék! Jó megjelenésű,42 éves bi uni vagyok,csak a méretem nem nagy!!!
(Ez egy válasz Veszprémicsávó üzenetére (2023. 12. 09. szombat 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 16:02

Sziasztok. Rövidesen kiköltöznek az albérlőim a veszprémi lakásomból. Addig amíg be nem költöznek az új albérlők szeretném kihasználni és egy kedves nővel öt szexelnék. Mivel nem vagyok veszprémi a diszkréció adott. Egyszeri alkalom lenne.
Férfit nem keresek. Pisi-kaki, erőszak, felvétel készítése kizárt. Ha érdekel az alkalom írj és megbeszéljük a részleteket.
Férfit nem keresek. Pisi-kaki, erőszak, felvétel készítése kizárt. Ha érdekel az alkalom írj és megbeszéljük a részleteket.
Baján ma este Bi orál ? Helyem van. Legyél igényes sportos és méretes. dohányosok pocakosok és kis hím taggal rendelkezők, Kérem ne.
Még mindig keresünk …
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 06. szerda 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 06. szerda 22:31
Törölt felhasználó (4432922)

Sziasztok! Szeretnék végre találni egy jó megjelenésű , nagy méretű bi uni vagy aktív pasit max .45 éves korig párosunk mindkét tagjának örömére , állandó rendszeres partnernek !
Sziasztok. Rövidesen kiköltöznek az albérlőim a veszprémi lakásomból. Addig amíg be nem költöznek az új albérlők szeretném kihasználni és egy kedves nővel öt szexelnék. Mivel nem vagyok veszprémi a diszkréció adott. Egyszeri alkalom lenne.
Kaposvárról vannak?
Szia! Siófoki vagyok,ha még aktuális engem érdekelne egy tali!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 09. szombat 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 00:12
Törölt felhasználó (4345682)

Sziasztok , 35 éves férfi keres Siófokon , nőt , férfit mindenféle jóra , nyitott vagyok sok mindenre ! Írj ha érdekelne
Sziasztok!
Igényes pasiként párt vagy hölgyet keresek hetero alapon! Utazni tudok!
Igényes pasiként párt vagy hölgyet keresek hetero alapon! Utazni tudok!
Dombóvár v környéken, nővel ismerkednék.
Sziasztok
Most valaki Mágocson kölcsönös hoki és orál?
Most valaki Mágocson kölcsönös hoki és orál?
Sziasztok most délután nő akad itt aki találkozna? Autóban vagy nálad.
Valaki siófok környékén?
Sziasztok ! Ma hölgy vagy pár aki pasit keres ,Baranya megyében ?
Sziasztok , 35 éves férfi keres Siófokon , nőt , férfit mindenféle jóra , nyitott vagyok sok mindenre ! Írj ha érdekelne
Pécsen kocsiban hokizás megnézhető.
Ha esetleg összejön, akkor megnézhető ahogy egy nő lec@mizik
Érdeklődni privátban.
Ha esetleg összejön, akkor megnézhető ahogy egy nő lec@mizik
Érdeklődni privátban.
Ma még rá érek és szívesen szopnék szopatnék dombóváron! privátba írjatok!
Csinos, (168cm 55kg, 39 éves) párom részére keresek, jó mérettel, hellyel rendelkező férfit ma estére. Privát üzeneteket várok.
Komlón szopnék.
Sziasztok ma délelőtt Szekszárd vagy környékén unatkozó partnert keresek
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Adatlapunk szerintit keresünk most vasárnapra vagy hétfőre!