Szekszárd: Ma délután bárki előtt kiverem .......
Sziasztok ma délelőtt esetleg valaki (k) Szekszárd esetleg környékén
Még mindig …
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 09. szombat 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 16:04
Törölt felhasználó (4432922)

Még mindig keresünk …
Kaposvári nős férfi vagyok.
Meg mindíg olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! De minden megoldás érdekel kivéve anyagias!
Meg mindíg olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! De minden megoldás érdekel kivéve anyagias!
Hello Siófokon valaki?
Hali! Ma 2 óráig rá érek illetve hétfőn reggeltől 3-ig szopnék szűz popsim dugható!
Sziasztok. Ma hölgy Tolna megyéből? Ismerkedne? Írjatok
Sziasztok. Jövő vasárnap 12.17 Pécsen leszek. Szívesen ismerkednék 50 év feletti férfival vagy párokkal. Írj üzenetet, ha érdekelne.
Ma, holnap...?
Ma, holnap...?
Szilveszterre Siófokon,barátnőm elcsábítására keresek párt,férfit.Nem tud róla,lehetőségeket,ötleteket szívesen veszem,talán így kivitelezhetjük.
Köszi a jelentkezést de mint írtam férfit nem keresek.
(Ez egy válasz nyelves80 üzenetére (2023. 12. 09. szombat 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 16:41

Sziasztok! Én jelentkeznék! Jó megjelenésű,42 éves bi uni vagyok,csak a méretem nem nagy!!!
Sziasztok! Újra nekifutok, hátha mégis akad itt olyan szóló, vagy szingli Lány/Nő/Hölgy, aki szívesen töltené a Szilvesztert egy nagyobb létszámú, privát szervezésű swinger buliban, de még nem döntött és nem kötelezte el magát sehol!
A buli Bács-Kiskun/Tolna/Baranya megyék határán lesz, én pedig Miskolc irányából érkezem, tehát szinte mindegy merre élsz az országban. Az adatlapomon megadott kereteken belül keresgélek és csak anatómiailag is "puncis" jelentkezőt várok!
Az ismerkedéshez telefonszámra szükség lesz! Privátban légyszi!

Kaposvári nős ferfi vagyok. Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex!
Sziasztok! Én jelentkeznék! Jó megjelenésű,42 éves bi uni vagyok,csak a méretem nem nagy!!!
(Ez egy válasz Veszprémicsávó üzenetére (2023. 12. 09. szombat 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 16:02

Sziasztok. Rövidesen kiköltöznek az albérlőim a veszprémi lakásomból. Addig amíg be nem költöznek az új albérlők szeretném kihasználni és egy kedves nővel öt szexelnék. Mivel nem vagyok veszprémi a diszkréció adott. Egyszeri alkalom lenne.
Férfit nem keresek. Pisi-kaki, erőszak, felvétel készítése kizárt. Ha érdekel az alkalom írj és megbeszéljük a részleteket.
Férfit nem keresek. Pisi-kaki, erőszak, felvétel készítése kizárt. Ha érdekel az alkalom írj és megbeszéljük a részleteket.
Baján ma este Bi orál ? Helyem van. Legyél igényes sportos és méretes. dohányosok pocakosok és kis hím taggal rendelkezők, Kérem ne.
Még mindig keresünk …
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 06. szerda 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 06. szerda 22:31
Törölt felhasználó (4432922)

Sziasztok! Szeretnék végre találni egy jó megjelenésű , nagy méretű bi uni vagy aktív pasit max .45 éves korig párosunk mindkét tagjának örömére , állandó rendszeres partnernek !
Sziasztok. Rövidesen kiköltöznek az albérlőim a veszprémi lakásomból. Addig amíg be nem költöznek az új albérlők szeretném kihasználni és egy kedves nővel öt szexelnék. Mivel nem vagyok veszprémi a diszkréció adott. Egyszeri alkalom lenne.
Kaposvárról vannak?
Szia! Siófoki vagyok,ha még aktuális engem érdekelne egy tali!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 09. szombat 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 00:12
Törölt felhasználó (4345682)

Sziasztok , 35 éves férfi keres Siófokon , nőt , férfit mindenféle jóra , nyitott vagyok sok mindenre ! Írj ha érdekelne