Sziasztok! Szekszárd környékén egy kis kaland ma este?
Sziasztok! Harkányban szex nálam!!!???? Potens pasit keresek minden jóra!
Sziasztok! Az este folyamán a Nagykanizsa, Siófok, Székesfehérvár, Szekszárd útvonalon keresek magamnak kikapcsolódási lehetőséget
Balatonlelle környéke akárcsak beszélgetni...?
Persze itt a szex a lényeg...!
Persze itt a szex a lényeg...!
50es pár és barátjuk hölgyet keres 4iknek!
Sziasztok. Továbbra is keresem ma napközben Pécsett és környékén olyan párok vagy hölgy társaságát aki napközben szívesen ismerkedne, kalandozna
Sziasztok!
Dec. 20-tól 22-ig pihenek Bikali Élménybirtokon!
Hölgy aki velem tartana?
Dec. 20-tól 22-ig pihenek Bikali Élménybirtokon!
Hölgy aki velem tartana?
Pécsi 60+os magányos egyedüláló hölgyet keresek....
Kaposvári nős ferfi vagyok. Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex!
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akik szeretnek kézzel vastagot felverni jó keményre? Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Ma este Oralis partner ? Baján van helyem is ✌️
Most valaki Dombóváron szopok vagy szopatok!
Sziasztok. Holnap Pécsett leszek, a sok szabad időmet szívesen töltenem el akar egy hölgy, vagy pár társasagaban napközben. Én egy 30 éves fiatal, diszkrét, ápolt, potens pasi vagyok. Privátban tudunk egyeztetni.
Bi pasit keresnek, adatlapodon hetero vagy! Döntsd már el mi is vagy!!!
(Ez egy válasz toth7b üzenetére (2023. 12. 11. hétfő 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Ápolt, intelligens férfiként ismerkednék párkapcsolatban élő, de ott kielégítetlen hölggyel vagy olyan párral/házaspárral, akik feldobnák kicsit szexuális életüket. Beszélgessünk és meglátjuk, hátha alakul valami...... Helyem van Pécsett. Üdv, Ádám
Én? Írjatok ha esetleg úgy van
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 10. vasárnap 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 10. vasárnap 16:55
Törölt felhasználó (4432922)

Még mindig …
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Szekszárd Csörge tó 10.30 körül valaki(k)?
M6 M7 útvonalon valaki?
Szekszárd: Ma délután bárki előtt kiverem .......