na ez is kamus hirdető
(Ez egy válasz Páromat meglesni üzenetére (2023. 12. 23. szombat 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 23. szombat 09:33

Siófok galeriusban férfi,aki megpróbálná párom felcsábítani magához?
Ma Mohácson valakik?
Kaposvári pár? Ahol a hölgy ki van tágulva és kellne még egy
szerszám?Diszkreten. Hely kell. Privire írjatok!
szerszám?Diszkreten. Hely kell. Privire írjatok!
Sziasztok!
Pár aki találkozna Pécsen?Párban vagyunk!
Pár aki találkozna Pécsen?Párban vagyunk!
Sziasztok valaki esetleg Somogy megye Balaton déli part kikapcsolódás minden jóra? :P
Sziasztok
Keresek egy szimpi part .Csatlskoznek harmadiknak

Keresek egy szimpi part .Csatlskoznek harmadiknak
Ha szopnál kocsiba Pécset adj tel számot
Kaposvári diszkrét nemfüggetlen férfit keres valaki vastag szerszámmal? Helyed legyen! Hölgyek és, vagy házaspárok,
párok jelentkezzenek. Hely kell. Viberen gyorsabb!
Kor nem számít! Írj most!Intim kép van.December 29- én meghívnátok magatokhoz?
Kor nem számít! Írj most!Intim kép van.December 29- én meghívnátok magatokhoz?
sziasztok szilveszterre keresnénk párt bulira és négyesre irjatok ha magatokra ismertetek
Kaposvári diszkrét nemfüggetlen férfit keres valaki vastag szerszámmal? Helyed legyen! Hölgyek és, vagy házaspárok,
Kor nem számít! Írj most!Intim kép van.
Kor nem számít! Írj most!Intim kép van.
Sziasztok ! Ma estére kikapcsolódás?
Siófok galeriusban férfi,aki megpróbálná párom felcsábítani magához?
Siófok környékén pár,férfi,masszőr,dec.28-jan2.,akikkel megvalósítható lenne adatlap szerint?!
Sziasztok. Ma estére keresünk egy srácot vagy párt. Közös kikapcsolódásra.Fogadni tudunk. Esetleg Viber szám csere gyorsíthatja kicsit.
Sziasztok! Nekifutok még egyszer, hátha akad itt mégis olyan szóló, vagy szingli Lány/Nő/Hölgy, aki szívesen töltené a Szilvesztert egy nagyobb létszámú (bár lassan betelnek a helyek), privát swinger buliban és még nem döntött, nem kötelezte el magát máshol!
A buli Bács-Kiskun/Tolna/Baranya megyék határán lesz, én pedig Miskolc irányából érkezem, tehát szinte mindegy merre élsz az országban. Az adatlapomon megadott kereteken belül keresgélek és csak valós (puncis), komoly jelentkezőt várok!
Az ismerkedéshez telefonszámra szükség lesz! Privátban légyszi!

Sziasztok. Tolna, Baranya, Somogy és környékén csatlakoznánk 23.an párokhoz, szoló hölgyhöz vagy esetleg 50feletti férfihoz.
Sziasztok, Pécs környékén idősebb pasi vagy pár?
Sziasztok. Vasárnap éjjel szivesen meglátogatnék egy párt , vagy hölgyet Pécsen . 46 éves pécsi pasi vagyok
Sziasztok! Szilveszter éjszakára keresek szexre pasit, akivel kellemesen eltölthetnék az egész éjszakát!
Harkányban van helyem!!!!
Harkányban van helyem!!!!
Kaposvári nős ferfi vagyok. Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex!Roma hölgy előny. Keves a szabadidőm de ha igy is jó akkor keress. Viber van. Imádok puncit nyalni! Akar többet egyszerre!