Sziasztok.
Pécsi hölgyet keresnèk, aki szereti a kènyeztető masszàzst.
Èn pécsi független 48è ffi vagyok.
Pécsi hölgyet keresnèk, aki szereti a kènyeztető masszàzst.
Èn pécsi független 48è ffi vagyok.
Pakson holnap napközben nő vagy pár esetleg akad játszadozni?
Sziasztok!
Párokat keresünk négyes gabalyodásra, viszont hetero férfi beszállótól sem vagyunk elzárkozva! Privatban irjatok! I&L
Párokat keresünk négyes gabalyodásra, viszont hetero férfi beszállótól sem vagyunk elzárkozva! Privatban irjatok! I&L
12-30-án szombat délután közvetlen a Balaton partján Siófok 55-75 közötti hölgy előszilvezterezés? Irj vagy küldj elérhetőséget!
Kaposvári nős ferfi vagyok. Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés
a szex! Orális kényeztetés is
a szex! Orális kényeztetés is
Sziasztok. Ma nagyon kenyeztetnek hölgyet inteligens ápolt férfi vagyok írjatok hölgyek
Sziasztok! Szilveszteri bulihoz keresünk párokat egy kis gabalyodáshoz.
Pécsen csak ez a két mami van? Légy ápolt 60-as nagy mell nem borotvált...Tel számot irj és hívlah. Köszi
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Sziasztok!
Magára igényes, ápolt, többes terén némi tapasztalattal rendelkező 34 éves férfi vagyok. Holnap este szívesen találkoznék egy kedves, intelligens hölggyel vagy párral. Elsősorban Somogy-Tolna-Baranya megyében keresek. Helyet Dombóváron tudok biztosítani, de szívesen utazom is
Töltsük el együtt kellemesen az estét!
Magára igényes, ápolt, többes terén némi tapasztalattal rendelkező 34 éves férfi vagyok. Holnap este szívesen találkoznék egy kedves, intelligens hölggyel vagy párral. Elsősorban Somogy-Tolna-Baranya megyében keresek. Helyet Dombóváron tudok biztosítani, de szívesen utazom is

Igali gyógyfürdőbe van valami izgalmas, tud valaki valami infót róla.
Lehet ott izgalmas dolgot csinálni ?
De ha van más jó ötleted ne társa magadba.
Lehet ott izgalmas dolgot csinálni ?
De ha van más jó ötleted ne társa magadba.
Holnap este (12.28) szívesen maszíroznék hölgyet, pár hölgy tagját a Balaton déli partján. Ésszerű távolságon belül rugalmasan tudok utazni.
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Bi-passziv jótestű, jóképű srác vagyok Kaposvár környékéről.
Aki van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
Aki van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
Dunaföldvár taliznek minden érdekel. Keresek labsex, dugnak lábát. Autós kaland is. 17/5
Ápolt, intelligens férfiként ismerkednék párkapcsolatban élő, de ott kielégítetlen hölggyel vagy olyan párral/házaspárral, akik feldobnák kicsit szexuális életüket. Beszélgessünk és meglátjuk, hátha alakul valami...... Helyem van Pécsett. Üdv, Ádám
sziasztok hölgyet vagy cuckold kedvelő párt keresek elsősorban vagy párhoz csatlakoznék heteró alapon kezdő ként!
Kaposvári diszkrét nemfüggetlen férfit keres valaki vastag szerszámmal? Helyed legyen! Hölgyek és, vagy házaspárok,
párok jelentkezzenek. Hely kell. Viberen gyorsabb!
Kor nem számít! Írj most!Intim kép van.
párok jelentkezzenek. Hely kell. Viberen gyorsabb!
Kor nem számít! Írj most!Intim kép van.
Kaposvári nős ferfi vagyok. Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex!
Holnap délután-este, 30-a, vagy szilveszter. Adatlapunk szerint. Írj.