Pécsen most valaki(k)?
Sziasztok! Komlón valaki beszállna egy sötétített kisbuszba hancúrozni?
Pécsen párokhoz csatalkoznék privátban kérek leveleket

Nehéz helyzetben lévő fiatal lányt keresek...Tel szám nélkül ne keres...
Őszintén? Nem kérdeztem a véleményed!
(Ez egy válasz Többes1111 üzenetére (2024. 01. 10. szerda 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék, intelligens hölggyel, párral hosszabb távra.Személyes találkozónak vagyok a híve.Priviben folyt!
Őszintén te egy kitartó ember vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 10. szerda 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 10. szerda 09:53
Törölt felhasználó (4716513)

Kaposvári nős férfi vagyok.
Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Egyedülálló is jó.
Biszex hölgyek előnyben! Közös puncinyalást szeretnék!
Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Egyedülálló is jó.
Kaposvári nős férfi vagyok.
Sziasztok. Mohácson pár, nő esetleg?
Kaposvári nős ferfi vagyok. Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex!
Pécsen párokhoz csatlakoznék harmadiknak a hölgy örömére hetero alapon vagy csak hölgyet kényeztetnék!
Írjatok, válaszolok!
Írjatok, válaszolok!
35-50 éves kor közötti, hetero, nem dohányzó férfi személyében. Aki ráér hétvégén késő este, két-három hetente. Csak ésszerű távolságból.Budapest számomra nem ésszerű
Pécs és környékén ma valaki(k)?
Sziasztok Győr Dunaújváros Szekszárd Pécs vonalon közlekedek a mai nap délutáni esti órákban útitárs vagy esetleg még is állatok hölgyeknél pároknál többit privbe beszéljük meg☺️
Sziasztok Szekszárd esetleg környékén valaki(k)?
Holnap napközben pécsen tartozkodom.Keresek kalandot.Utazni tudok.
Idős dőgős nagymellű nem borotvált pinájú hölgyeket keresek,lehetsz nem független is...Hej és tel szám kel mert nem irogatok
Marcali környékén 2 bi pasihoz valaki?
Sziasztok.Napközbeni szabadidővel rendelkező nővel vagy párral ismerkednèk,ha van ilyen?
Ma kaland valaki? Helyem van!