Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Sziasztok ismerkednék idösebb parokkal kulturáltan
Baján keresnék ma Bi partnert .
Pécsen most valaki(k)?
Sziasztok! Komlón valaki beszállna egy sötétített kisbuszba hancúrozni?
Pécsen párokhoz csatalkoznék privátban kérek leveleket

Nehéz helyzetben lévő fiatal lányt keresek...Tel szám nélkül ne keres...
Őszintén? Nem kérdeztem a véleményed!
(Ez egy válasz Többes1111 üzenetére (2024. 01. 10. szerda 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék, intelligens hölggyel, párral hosszabb távra.Személyes találkozónak vagyok a híve.Priviben folyt!
Őszintén te egy kitartó ember vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 10. szerda 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 10. szerda 09:53
Törölt felhasználó (4716513)

Kaposvári nős férfi vagyok.
Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Egyedülálló is jó.
Biszex hölgyek előnyben! Közös puncinyalást szeretnék!
Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Egyedülálló is jó.
Kaposvári nős férfi vagyok.
Sziasztok. Mohácson pár, nő esetleg?
Kaposvári nős ferfi vagyok. Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex!
Pécsen párokhoz csatlakoznék harmadiknak a hölgy örömére hetero alapon vagy csak hölgyet kényeztetnék!
Írjatok, válaszolok!
Írjatok, válaszolok!
35-50 éves kor közötti, hetero, nem dohányzó férfi személyében. Aki ráér hétvégén késő este, két-három hetente. Csak ésszerű távolságból.Budapest számomra nem ésszerű
Pécs és környékén ma valaki(k)?
Sziasztok Győr Dunaújváros Szekszárd Pécs vonalon közlekedek a mai nap délutáni esti órákban útitárs vagy esetleg még is állatok hölgyeknél pároknál többit privbe beszéljük meg☺️
Sziasztok Szekszárd esetleg környékén valaki(k)?
Holnap napközben pécsen tartozkodom.Keresek kalandot.Utazni tudok.
Idős dőgős nagymellű nem borotvált pinájú hölgyeket keresek,lehetsz nem független is...Hej és tel szám kel mert nem irogatok