Sziasztok!Aktív pasi ma este egy pár férfi tagjának?
Sziasztok!
Balatonberény környékén állok az M7 autópályán a keresztúri pihenőben Pest irányában a kamionommal.
Sok mindenre nyitott vagyok, privát üzenetben szívesen elmondok bármit magamról.
Balatonberény környékén állok az M7 autópályán a keresztúri pihenőben Pest irányában a kamionommal.
Sok mindenre nyitott vagyok, privát üzenetben szívesen elmondok bármit magamról.
Szombaton Paks-Szekszárd-Pécs vonalon autós kaland?
sziasztok....Ilyen jó kis kalandot léci hétköznapra is tervezzetek....mert arra örömmel jelentkeznék..
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2024. 01. 18. csütörtök 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Szekszárd Csörge-tó, pénteken délután valaki(k)?
(Ez egy válasz dodokrisz üzenetére (2024. 01. 18. csütörtök 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma este Magyarhertelend szauna szívesen ismerkedünk. Szép napot! ZsuTi

Sziasztok ,szívesen ismerkedtem párokkal,akár mindkét fél örömére.
Ma délelőtt Pécsen tartózkodom.Szivesen meglátogatnék egy párt.
Sziasztok 50es pasi belefer az ismerkedesbe?
(Ez egy válasz Catwumen üzenetére (2024. 01. 19. péntek 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 19. péntek 07:24

Sziasztok ma este Magyarhertelend szauna szívesen ismerkedünk. Szép napot! ZsuTi

Elég nagyok náluk az igenyek! Vagy csak álmodoznak?
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2024. 01. 18. csütörtök 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Siófok vagy környékén képzett masszőr?
tényleg nagyok...
(Ez egy válasz beszálló 72 üzenetére (2024. 01. 19. péntek 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem ahogy észre veszik, hogy valaki komolyan gondolja azonnal jönnek a kifogások. (Már találtunk) hát igen aki ebben a világban nem jártas az el is hiszi! Én tudom olyan pártoktól ahol már baráti a viszony , hogy nem ecerű. Sok a jelentkező amikor meg kéne jelenni 20 ból talán 2 megjelenik.
(Ez egy válasz érzéki pár üzenetére (2024. 01. 20. szombat 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Holnap ,( vasárnap) hajnalban nem afterozik valaki Pécsen a szobornál..? Öt körűl?
Sziasztok! Párt keresünk csak személyes találkozó lehetséges képet nem küldünk.
Sziasztok! Írjátok!
(Ez egy válasz Somogyipár3951 üzenetére (2024. 01. 20. szombat 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 20. szombat 11:47

Sziasztok! Párt keresünk csak személyes találkozó lehetséges képet nem küldünk.
Kaland ma valaki?
Sziasztok! Szekszárdon taliznék ma vasárnap este aktív férfiakkal.
Sziasztok, Dombóváron cumiznék ma valakit.
Barátságos, nem nagyképű pár házibarátja lennék. Olyanoknak, akik egy valakit keresnek hosszútávra.