Sziasztok!
Marcaliban ismerkednék párral vagy lánnyal!!
Marcaliban ismerkednék párral vagy lánnyal!!
Hali!
Szombaton Szekszárdon valaki?
Szombaton Szekszárdon valaki?
Pècsi diszkrét lakàs pàroknak elérhető....
Privát üzenet....
Privát üzenet....
Kaposváron most napközben hölgy esetleg cuckoldra pár?
Ma pécsett tartózkodom.Párt keresek,akiket meglátogatnék ma napközben.

https://puchner.hu/wellness-spa
1. Semmi pucérkodás, kussolni kell azért felnőtt:
a Palotafürdő a relaxáció fellegvára, gyerekzsivajtól mentes testi-lelki felfrissülés és regenerálódás „szentélye”, így kizárólag 18 év feletti vendégek részére vehető igénybe!
2. titokban kúrhatsz a jacuzziban is, de elvileg csak 2 személyre, jó kis feláron:
Exkluzív szolgáltatásunknak a “Harmónia szigete” elnevezést adtuk, amivel szeretnénk szállóvendégeinknek különleges élményt nyújtani.
Azoknak a pároknak ajánljuk a VIP fürdő bérlését, akik zavartalanul szeretnének eltölteni 2 órát, 1 üveg pezsgő és gyümölcsbekészítés kíséretében (Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2024. 01. 24. szerda 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 24. szerda 08:01
1. Semmi pucérkodás, kussolni kell azért felnőtt:
a Palotafürdő a relaxáció fellegvára, gyerekzsivajtól mentes testi-lelki felfrissülés és regenerálódás „szentélye”, így kizárólag 18 év feletti vendégek részére vehető igénybe!
2. titokban kúrhatsz a jacuzziban is, de elvileg csak 2 személyre, jó kis feláron:
Exkluzív szolgáltatásunknak a “Harmónia szigete” elnevezést adtuk, amivel szeretnénk szállóvendégeinknek különleges élményt nyújtani.
Azoknak a pároknak ajánljuk a VIP fürdő bérlését, akik zavartalanul szeretnének eltölteni 2 órát, 1 üveg pezsgő és gyümölcsbekészítés kíséretében (Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2024. 01. 24. szerda 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,
Bikal puchnel kastely szallorol tud valaki valami tapasztalatott mondank ?
Jovohonapban megyek oda parommal es erdekelne hogy milyen ott pl a felnot reszleg
Jovohonapban megyek oda parommal es erdekelne hogy milyen ott pl a felnot reszleg
35 éves, ápolt, független, diszkrét aktív bi pasi vagyok, keresem párok, bi párok, Crossdresser társaságát. Január 25, 26,27 napokra, Balatonszárszó és környékén, de a Balaton másik oldala is szóba jöhet.
Pécs és környékén hölgyet vagy párt keresek..
Sziasztok!
Glory hole vagy sex mozit tud valaki Pécsen?
Előre is köszi!
Glory hole vagy sex mozit tud valaki Pécsen?
Előre is köszi!
Sziasztok nagyon jo merem ajánlani
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2024. 01. 24. szerda 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 24. szerda 08:01

Sziasztok,
Pécsett és környékén keresem hellyel rendelkező potens partnerem akit orálisan kényeztetnék akár viszonzás nélkül is.Párokhoz is csatlakoznék mindenki örömére.
Pécs-Somogy-Vasas-Hird keresnék elhanyagolt nagyikat aki mobilis és titkos diszkrét kapcsit keres korod alkatod mindegy de higénia fontos,tel számot kérnék mert nem irogatok.Köszi
Sziasztok!
Ma délelőtt Siófokon kalandot keresek nő hogy pár személyében.
Ma délelőtt Siófokon kalandot keresek nő hogy pár személyében.
Ma pécsett tartózkodom.Párt keresek,akiket meglátogatnék ma napközben.
Sziasztok!
Baján Búvóhelyet tudok szolgáltatni.
Érdeklődni privát üzenetben! Diszkréció 100%
Baján Búvóhelyet tudok szolgáltatni.
Érdeklődni privát üzenetben! Diszkréció 100%
Sziasztok,
Dombóvár v környéken ismerkednék nőkkel.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok +50+60+70-es, hölgyet,párt keresek hosszú távú kapcsolatra!!! Baranya! Testalkat nem számít!!
Keress privátban.
Keress privátban.