Fonyód környéke ma valaki?
Balatonlelle környékén február 2-3-ra keresek (én 27) olyan lehetőleg 40+os hölgyet akivel szexelhetnék vagy pettingelhetnék,bármit bevállalok! Privizz
Sziasztok,
Siófok és környékén párhoz szívesen csatlakozom hetero alapon!
Siófok és környékén párhoz szívesen csatlakozom hetero alapon!
Pécs és környékéről keresek fiatal szoptatos anyukát,lányokat.Részleteket privátba tel szám megadásával,megbeszélhető...
Pécsen ma délelőtt a szabadban nyugis helyen kivereném. Aki meglesné írjon privátban.
Pécsen szopnék.
Sziasztok! Kaposváron keresek elsősorban hölgyet. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet.
Kaposváron pasi kihez mehetne diszkréten? Nem sok a szabadidőm. Hölgyek, párok írjatok. 51 vagyok. Viber ?
Sziasztok lenne esetleg hölgy vagy pár akinek lenne kedve minnél előbb találkozni?
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma.

Mai nap Pécsett keresek hölgyet,párt.
Sziasztok szombat estére keresünk párokat Kecskemét körzetében vagyunk elérhetőek
Balatonlelle környékén február 2-3-ra keresek (én 27) olyan lehetőleg 40+os hölgyet akivel szexelhetnék vagy pettingelhetnék,bármit bevállalok! Privizz
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Délelőtt Marcaliban kölcsönös farokverés?
Sziasztok.
Ma estère keresnènk egy pàrt, egymàs elötti szexre....
Mi 40-es kellemes pàr vagyunk. Helyünk van ..
Ma estère keresnènk egy pàrt, egymàs elötti szexre....
Mi 40-es kellemes pàr vagyunk. Helyünk van ..
Sziasztok! Pécsen vagyunk. Szívesen töltenénk a mai estét egy kedves párral. Fogadni és utazni is tudunk.
Sziasztok,
ma este párhoz csatlakoznék hetero alapon. Utazni tudok, helyem van Siófokon!
ma este párhoz csatlakoznék hetero alapon. Utazni tudok, helyem van Siófokon!
sziasztok holnap estére keresnénk párt ismerkedésre esetleg négyesre 26-32 éves pár vagyunk kecskemét közrzetébe eltudnátok érni írjatok ha úgy gondoljátok