Kaposvárról ki keres pasit?
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma
Dombóvár v környékén ismerkednék
Sziasztok!
Marcali és környékén keresek olyan elhanyagolt hölgyet aki szeretne kötöttségek nélküli csak is az élvezet céljából szex kapcsolatot létesíteni. Kedves, normális srác vagyok! Diszkréció nagyon fontos oda-vissza!
Marcali és környékén keresek olyan elhanyagolt hölgyet aki szeretne kötöttségek nélküli csak is az élvezet céljából szex kapcsolatot létesíteni. Kedves, normális srác vagyok! Diszkréció nagyon fontos oda-vissza!
Siófokon kaland valaki?
Sziasztok kedves PÁROK! Hétvégére keresünk párt párcserére ahol max a lány bi. Helyünk sajnos nincs de utaznánk ésszerű távolságon belül. Ismétlem egyedülálló fiút NEM keresünk.
Baranya ,Somogy megyében nőt, párokat minden jóra, kor alkat nem számít. Érezzük jól magunkat!!
Sziasztok . 32 éves vagyok. Ha van kedvetek ismerkedni írjatok privibe!
(Ez egy válasz Izgi74 üzenetére (2024. 03. 06. szerda 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok szegeden leszünk szombat este átutazóba párokkal ismerkednénk esetleg lánnyal .......
Fiatal lányokat,szoptatos anyucikat nagy mellekel, alkat mindegy.Tel szám diszkréció kell
Siófokon valaki minden jóra ???! Irjatok
Kaposvárról keres valaki pasit diszkréten? Hölgyek, párok?
Ki is verheted nekem. Hely kell, diszkréten.
Ki is verheted nekem. Hely kell, diszkréten.
Holnap reggel nő, vagy pár Marcaliban?
Kaposvári nős férfi vagyok.
Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Egyedülálló is jó.
Biszex hölgyek előnyben! Közös puncinyalást szeretnék!
Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Egyedülálló is jó.
Biszex hölgyek előnyben! Közös puncinyalást szeretnék!
Sziasztok . Ismerkednénk párral vagy fiatalabb pasival .
Sziasztok. Ma megyek délután Kadarkút Kaposvár irányába. Ha lenn3 egy kedves hölgy aki unatkozna szívesen kényeztetném.. írjatok üzenetet ha érdekel bárkit
Marcaliban ma délután kölcsönös farokverés 2 bi pasival?
Bi pasit keresunk cuckold szexre Balatonszemes környékén akinek lenne buvohelye is
Fiatal lányokat,szoptatos anyukákat keresek minden jóra,alkat mindegy.Irj bátran elérhetőséget
Igen idiotából van bőven, azért lehet találni normálisat is?
(Ez egy válasz aurora1978 üzenetére (2024. 03. 05. kedd 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 05. kedd 22:07

Attól függetlenül még így is sok idióta jelentkezik. Bár gondolom másnál is.