nem mentél oda hozzá?
(Ez egy válasz belevaloszexpartner üzenetére (2024. 03. 11. hétfő 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 11. hétfő 13:08

Sziasztok. Délben felmentem a pécsi erdei vasút parkolójába, oda álltam egy sötét egyterű mellé. A hölgy kiszállt és zsebre tett kézzel izgatta magát. Ha itt vagytok jelzem szívesen végig nézném.
És mi tartott vissza?? Szerinted miért szállt ki??
(Ez egy válasz belevaloszexpartner üzenetére (2024. 03. 11. hétfő 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 11. hétfő 13:08

Sziasztok. Délben felmentem a pécsi erdei vasút parkolójába, oda álltam egy sötét egyterű mellé. A hölgy kiszállt és zsebre tett kézzel izgatta magát. Ha itt vagytok jelzem szívesen végig nézném.
Ma délután kaland valaki? Helyem van
Szekszárd Csörge tó, ma valaki?
Írtam!
(Ez egy válasz gondali786 üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 10. vasárnap 13:23

Üdv.
Niki_89 paksi társkereső valós nő?
Valakinek van valami infója róla?
Keresnék...Alacsony duci nagy mellű hölgyikéket,lehetsz nem független korod 55+os de ha 18vagy azis OK-é,tel szám és beszélhetünk...
Holnap motorozni megyek szívesen találkoznék veletek így szívesen venném felétek az irányt
(Ez egy válasz Lucy99 üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 10. vasárnap 08:22

Bisex fiú pár lány mai napra lenne? Szívesen találkoznánk! Ápolt igényes embereket keresünk
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Sziasztok.Igényes Párral ismerkednék!!diszkréció elvárt
Üdv.
Pécs és környékén valaki(k)?
Kaposváron senki, akinek kellene egy bevállalós, diszkrét, nemfüggetlen vastagfaszú pasi? Hely kell. Kaposvár és max 10 km környéke. Hölgyek, párok!privi
Tegnap voltunk ....
(Ez egy válasz görbike1 üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 04:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Párral ismerkednék!Nyitott vagyok szinte minden izgalmasra!
Dèlutàn kettöig hely megoldott,utazni tudó,aktìv,uni, passzìv?
Sziasztok,
Keddre keresek hölgyet, párt Pècsett. Sportos testalkatú, rendkívül potens srác vagyok.
Keddre keresek hölgyet, párt Pècsett. Sportos testalkatú, rendkívül potens srác vagyok.
Sziasztok! Kaposváron és 70 km-es körzetében keresek elsősorban hölgyet, akár hosszabb távra is. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet.
Bisex fiú pár lány mai napra lenne? Szívesen találkoznánk! Ápolt igényes embereket keresünk
Sziasztok ! Szekszárdi hölgyet párt házaspárt keresek kellemes diszkrét szexkapcsolatra akár 60+ korosztályból is. Üzeneteket privátba várom !