Sziasztok! Szombat délutánra keresnék pasit Pécs és környékéről. Hely van.
Kaposvár bi pár vagy fiatal bi pasi? Irj
Ma vagy holnap hölgy vagy pár nem keres pasit a déli parton, vagy közelében? Somogy vagy Tolna megye előnyben.
Balatonmária környékén bi pasi?
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Szekszárdi 35-65 között hölgyet párt házaspárt keresek diszkréten . Jelentkezéseteket privát üzenetben várom.
Az adatlapon szereplő információk alapján keresünk partnert a mai napra!
16-án szombaton Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon kalandoznánk
Irtam
(Ez egy válasz Ilo99sirk üzenetére (2024. 03. 14. csütörtök 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Ma délután 4-5 óra körül autóban masztizok Pécsen.Segítőt, kukkolót keresek. Részletek privátban.
Belevalosrac 29 nek szól, Pécsről
Szia! Mennyi idős vagy? Mire gondoltál?
Ma Baján vagyok. Bi dolgok itt és a környéken ?
Fiatal lányok zaftos punciát nyalnám,alkat mindegy.Ird meg mit szeretnél,elérhetőségel
Sziasztok. Később remélem konkrétan is kereshetek. Egyenlőre párom nincs benne, viszont beszélgetnék róla, vagy akár megélt tapasztalatokról.

Van valaki pécs környékéről most?

Balatonmária-Marcali környékén bi párok, srácok?
Szekszárd Baja Bi férfit keresek közös örömökre. Csak igényes sportos és méretes eszközzel ☝️
Sziasztok.Holnap napközben lenne kedved valakinek találkozni és egy jót szexelni?Balataton déli part környekén?Nők,párok érdekelnek

Jó reggelt