Sellyèn valaki biszex valamelyik este privi?
Pécsen ma este valaki? Helyem van.
Most akkor szóló pasik is jelentkezhetnek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 18. hétfő 13:19
Törölt felhasználó (4690074)

Fiatal, 27 éves feleségem ma Pécsett dugható, nálunk. Vékony, nagy cicikkel, aki kedveli az ilyet, írjon!
Hölgyeket keresek,a lényeg nagy mell nem borotvált punci korod alkatod mindegy higénia diszkréció fontos lehetsz nem független is,jo fej légy és adj tel számot
Dombóvár v környékén... Ismerkednék
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok! Mára vagy holnapra keresek pasit Pécsen és környékén.
Bi pasit keresnénk cuckold illetve 3as szexre. Balaton déli partján. Helyed legyen
Sziasztok!
Párt keresnénk egymás előtti szexre, orális játékokra...
Kezdők vagyunk...
Párt keresnénk egymás előtti szexre, orális játékokra...
Kezdők vagyunk...
Pécsen ma kényeztetnek egy hölgyet.. ma délután hely kell vagy kocsi. Írjatok ha érdekes valakinek
Siófok környékén hölgy, pár?
Igen, de már megtaláltuk mára a partnert, sokan írtatok, köszönjük.
Biztosan lesz még lehetőség kipróbálni a feleségem, jelentkezünk! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 18. hétfő 22:56

Biztosan lesz még lehetőség kipróbálni a feleségem, jelentkezünk! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86433)

Most akkor szóló pasik is jelentkezhetnek?
Idős puncit nyalnék..
Idős puncit nyalnék Kaposváron.
Sziasztok! Most a hétvégén kaposvár- Nagyatád környékén pàrokhoz illetve privát buliba résztvenénk. Levelet privátba vvárunk .Szép napot kívánunk mindenkinek

Sziasztok ! Szekszárdi 34-65 között ápolt diszkrét hölgyet párt házaspárt keresek szex találkára választ privát üzenetben várom.
Pécsen cumiznék diszkréten, viszonzás nélkül.
Hely van.
Hely van.
Sziasztok! Kaposváron és 70 km-es körzetében keresek elsősorban hölgyet, akár hosszabb távra is. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet.
Idős kővér nagy mellű egyedüláló nagyikat keresek
Kaposváron ki játszana egy vastaggal? Diszkréten, nálad. Hölgyek, párok!
Privire írj!
Privire írj!