Sziasztok nekem jó lehet a mai nap. Vannak fotoim az adatlapomon. Ja felkeltettem az érdeklödésetek irjatok üdv
Szerintem olvasható amit írtam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 28. csütörtök 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 28. csütörtök 23:29
Törölt felhasználó (86433)

Csak csaj kukkolót keresel?
Csak csaj kukkolót keresel?
(Ez egy válasz belevaloszexpartner üzenetére (2024. 03. 26. kedd 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 26. kedd 13:51

Sziasztok! Ma 15 óra körül kimegyek a malomvölgyi tóhoz masztizni egyet. Kukkolót, segítőt keresek. Részletek privátban
Halliho! Hosszú hétvégén szívesen találkoznék párokkal hölgyekkel helyem van de utazni is tudok kinek lenne kedve akár tabuk nélkül találkozni?

Pécsen autóskaland?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok!
Holnap napközben keresek társaságot pár vagy nő személyében Marcali környékén!
Holnap napközben keresek társaságot pár vagy nő személyében Marcali környékén!
A Majka koncert hétvégéjén Harkányban leszünk 04.12.-04.14 között. Valakik arról a környékről??
Sziasztok. Én megyek. Budai oldalon fogok átutazni ha ez számit.
(Ez egy válasz Csppáros üzenetére (2024. 03. 28. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 28. csütörtök 08:30

Sziasztok. Valaki esetleg nem jön Bp. Siófok útvonalon mai nap. Ha igen akkor a részletek privátban. Köszönöm előre is. Edina.
Ma estére pár, akihez lehetne csatlakozni?
Sziasztok. Valaki esetleg nem jön Bp. Siófok útvonalon mai nap. Ha igen akkor a részletek privátban. Köszönöm előre is. Edina.
Sziasztok!
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...

Marcali környékén bi pasi, pár?
Kinek lenne kedve 30 éves motoros sráccal találkozni. tabuk nélkül
Siófokon illetve környékén valaki! Hetero, biszex!?
Dombóvár valaki???
Sziasztok!
Marcaliban és környékén keresek szex partnert lányok és párok érdekelnek!
Marcaliban és környékén keresek szex partnert lányok és párok érdekelnek!
Sziasztok. Valaki Pécsen autós kaland most. Tv torony és környéke?
Csütörtök, péntek estére párhoz csatlakoznánk...
Kaposvár szopnék