Sziasztok. Ma keresek Pécsen hölgyet esetleg párt minden jó reményében.
Pécsen keresünk ma / holnap estére harmadik biszex férfi beszállót, akinek nem probléma a szendvics sem
20 és 35 között.

Kaposváron ki játszana egy vastaggal? Diszkréten, nálad. Hölgyek, párok!
Privire
Privire
Sziasztok !
34-65 közötti Szekszárdi hölggyel párral házaspárral ismerkednék laza diszkrét szexkapcsolatra nyitott vagyok mindenre ami jó és kellemes a szexben üzenetet privátba várom.

Hölgyet keresek közös masztira.
Sziasztok! Igényes párt vagy hölgyet keresek hetero alapon kalandozásra Budapest- Szfvár- Siófok vonalon!
Mohácson keresek kalandot ma estére.
Szopnék szopatnék pécs
Sziasztok, szívesen lefejetném magam! Hölgy, pár, és pasi is jelentkezhet privátban!
További szép napot!
További szép napot!
Sziasztok! Kaposváron és 70 km-es körzetében keresek elsősorban hölgyet, akár hosszabb távra is. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet.
Sziasztok!
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Sziasztok ! Szekszárdi 34 és 65 között hölggyel párral házaspárral ismerkednék írj privát üzenetet.
Sziasztok. Mohács környéki perverz nő, pár? Privi
Sziasztok ma kalandoznék párokkal vagy hölgyek köszi hogy elolvastad.sziasztok
Sziasztok!
Kaposfureden lenne esetleg hölgy ,elhanyagolt feleseg vagy csak olyan aki kalandozna!? (Csak nők)
Kaposfureden lenne esetleg hölgy ,elhanyagolt feleseg vagy csak olyan aki kalandozna!? (Csak nők)
Szekszárd valaki?
Sziasztok!
Pàromnak keresnék biszex hölgyet, vagy pàrt....
Privát üzenet....
Pàromnak keresnék biszex hölgyet, vagy pàrt....
Privát üzenet....
Sziasztok. Ma valaki nudizas? Délután szexet keresek. Elsősorban hölgy társasága érdekelne. Írjatok üzenetet ha valakit érdekel
Sziasztok! Ma valaki jön Hertelendre? Hölgy, pár társaságát keresem
Pakson szopnék szopatnék.