Sziasztok. Holnap Pécs Mohács útvonalon bármi is érdekel. Pár, hölgy
Sziasztok. Ma éjszakára keresünk férfit vagy párt hellyel. Utazás nem gond. Légyszi priviben írjatok ☺️
Sziasztok! Kaposvár- Marcali környéki laza vidám párral ismerkednénk, privát buliba csatlakoznànk szombat este.

Valaki igazán nudizhatna velem szép az idő. Régóta keresek diszkrét társat hölgyet
Valaki napozik Pécsen? Hölgy?
Siófokon illetve környékén biszex pasi ismerkedne! Pár,pasi,csaj!!!
Szopnék szexárd
Kaposváron a szerszámomnak karbantartót keresek. Műhelyed legyen. Diszkréció alap. Minden megoldásra nyitott vagyok. Privire írj.
Siófokon ma este valaki?
Délután kis napozás M9?
Ma délután Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon autós kaland?
Sziasztok! Kaposváron és 70 km-es körzetében keresek elsősorban hölgyet, akár hosszabb távra is. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok
Siófokon vagyok atutazoban. Pár vagy hölgy aki ráér ma este?
Siófokon vagyok atutazoban. Pár vagy hölgy aki ráér ma este?
Kaposváron van aki holnap délelőtt cumizna? Privire írj hely kell.
Ápr. 14-én kora reggel indulunk Budáról Pécsre. Az autóban még 1 hely kiadó hölgynek. Ha érdekes lehet, írj privit.
Sziasztok, cumizék ma Dombóvár környékén.
Sziasztok! baratnommel keresunk masik part hetvegere Balaton eszaki partjarol! Kisebb tav nem gond eltudunk menni ertetek! smile Csak csinos max 30 eves korig! Mi 20/27 evesek vagyunk extran csinos/jokepu! privatban irjatok legyszives!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Telt duci lányokat kényeztetnék ha kiprobálnád egy idősebb pasival! Vagy anya+lánya hármasba?
Kaposvári kanos férfire kinek lenne szüksége,? Hely kell.ne kifogást keress. Hölgyek, párok.