Kabriós cuckoldra keresek párt férfi passzív jellenlétében élvezném a hölgytagot!
Sziasztok! 29 éves sportos,izmos srác keres elhanyagolt feleséget vagy fialatal/idős hölgyet akit kielégithet!
Aki magára ismer kérem írjon!

24-28-ig Siófokon leszünk, 45 év alatti párokkal szívesen taliznánk.
Délután szekszárd szopnék szopatnék.
Sziasztok!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!

Sziasztok!
Hétvégére keresek párokat minden jóra adatlapom szerint.
Kellemes mérettel és tapasztalattal rendelkezem.
Hétvégére keresek párokat minden jóra adatlapom szerint.
Kellemes mérettel és tapasztalattal rendelkezem.
Pécsett Bi srác? Hely van!
Siófok környékén keresünk 4 db klíma karbantartására szakembert pénteki napra(19). Válaszokat privátban. Előre is köszönöm. Edina!!
Sziasztok Baranyában szívesen végig nezném párok szeretkezését. Hely hiányában feltudom ajánlani a kocsim hátsó ülését. Lehetek csendes kukkoló, de igény esetén akár orálisan besigetek akár mindkét fél örömére
Kaposváron a szerszámomnak karbantartót keresek. Műhelyed legyen. Diszkréció alap. Minden megoldásra nyitott vagyok. Privire írj.
Sziasztok szilágy felé tartok szilágy bírján stársai útvonalon lenne egy hölgy akit lehetne kényeztetni?
Sziasztok!
Magára igényes, ápolt, többes némi tapasztalattal rendelkező 35 éves férfiként péntek délután szívesen találkoznék egy kedves hölggyel vagy párral Kaposvár-Dombóvár vonzáskörzetében. Ha felkeltettem az érdeklődésetek, akkor a részleteket beszéljük meg privát üzenetben
Magára igényes, ápolt, többes némi tapasztalattal rendelkező 35 éves férfiként péntek délután szívesen találkoznék egy kedves hölggyel vagy párral Kaposvár-Dombóvár vonzáskörzetében. Ha felkeltettem az érdeklődésetek, akkor a részleteket beszéljük meg privát üzenetben

Szekszárd, Csörge-tó ma valaki?
Sziasztok. Hölgyeket kényeztetnék hétköznap délelőttönként Pécs, Bonyhád vonzáskörzetében!
Sziasztok!
Ma este hölgy vagy pár aki ismerkedne?
Haverok is szívesen csatlakoznak a hölgy örömére.
Ma este hölgy vagy pár aki ismerkedne?
Haverok is szívesen csatlakoznak a hölgy örömére.
Kitapasztottam egy szilikon műpéniszt a motorháztetőre. Ki ülne bele? Nézném a kocsiból
Sziasztok. Pécsen keresek autós kalandot most délelőtt. Szabadban is érdekes lehet
Egy igazi paraszt asszonyt keresek,nagy csöcsökel és hatalmas szőrős picsával,légy mobilis Pécs környéki,adj tel számot és hívlak
Sziasztok. Ma Pécsen valaki hölgy?
Sziasztok! Pécsen valaki valamit?