Sziasztok!
Ma este parkoló kaland.
Csak pár.
Ma este parkoló kaland.
Csak pár.
Párokhoz csatlakoznánk ma éjjel, vagy pasihoz hármasra. Utazni tudunk, Tolna, Somogy, Baranya
Hölgyhöz, párhoz csatlakoznék, akár már ma este.
Itt vagyok Villányban a hétvégén.Este bemegyek Siklósra és vagy a dzsáminál vagy a várba kiverem méretes farkamat.22-23 óra között
Baszhatnékom van
Sziasztok ! Szekszárdon 34-65 között hölggyel párral házaspárral ismerkednék diszkrét szexkapcsolatra ápolt mindenre nyitott férfi vagyok nagyobb vastagabb mérettel. Nézd meg adatlapom és ha szimpatikus vagyok írj privát üzenetet.
Sziasztok. Vasárnap délutánra még mindig keresünk párt aki csatlakozna hozzánk. Mi 30 as pár vagyunk
Sziasztok
Este Pécsen az Amperklubba valakik ? Ismerkedés flőrt ,tánc .. stb stb aztán vagy alakul vagy nem
Este Pécsen az Amperklubba valakik ? Ismerkedés flőrt ,tánc .. stb stb aztán vagy alakul vagy nem
Ma este dombóváron leszek.Kalandot keresek.
Sziasztok párommal csajt keresünk Szombat estére.
Helyünk van.
Privátban írjatok.
Helyünk van.
Privátban írjatok.
Sziasztok! Ma este (péntek) tud valaki valamilyen swingeres bulit, ahova belehetne csatlakozni? Vacsizni megyünk, utána szívesen beszállnánk valahova, 27 éves fiatal párként.
Több párhoz is szívesen mennénk, ha van már lefixálva valamit és van még hely. Feleségem biszex.
Több párhoz is szívesen mennénk, ha van már lefixálva valamit és van még hely. Feleségem biszex.
Kaposvár szopnék szopatnék
Szombaton (holnap) párral ismerkednénk Pécsen
Sziasztok!
Ma hölggyel vagy párral ismerkednék.
Utazni vagy Kaposváron fogadni tudók.
Igény esetén a haverok is csatlakoznak a hölgy örömére.
Ma hölggyel vagy párral ismerkednék.
Utazni vagy Kaposváron fogadni tudók.
Igény esetén a haverok is csatlakoznak a hölgy örömére.
Sziasztok.
Ma estère keresnènk egy fèrfit Pècsen .
Mi egy 40-es pàr vagyunk. Helyünk van.....
Ma estère keresnènk egy fèrfit Pècsen .
Mi egy 40-es pàr vagyunk. Helyünk van.....
Péntekre, pénteken keresek izgalmas kikapcsolódást déli part, Földvár +50 km körzetében. Hölggyel, párral találkoznék, vagy buliba csatlakoznék. Kukollás, meztelenkedés is érdekel.
Siófokon vagyok éppen…nincs kedve valakinek segíteni rajtam? tele a farkam nagyon !!
Sziasztok, ma délután, vagy holnap Baranya megyéből párt keresünk...
Sziasztok!
Ma napközben valaki Szekszárd környékén?
Párokhoz is szívesen csatlakozom.
Diszkréció, igényesség adott és elvárt.
Ma napközben valaki Szekszárd környékén?
Párokhoz is szívesen csatlakozom.
Diszkréció, igényesség adott és elvárt.
Fiatal Néger vagy más nemzetiségű fekete lányt keresek,szeresd ha jol kinyalnak...