Bi Kaland ma valaki?
Pécs?
Sziasztok!
Valaki Balatonszemes szabad strand környéken???
Keress privatban bátran
Valaki Balatonszemes szabad strand környéken???
Keress privatban bátran
Sziasztok.
Szerda vagy csütörtök estére keresek hölgyet vagy párt.
Én egy 30 éves kedves, intelligens, sportos, potens pasi vagyok. Utazni tudok, de van Pécsen helyem.
Szerda vagy csütörtök estére keresek hölgyet vagy párt.
Én egy 30 éves kedves, intelligens, sportos, potens pasi vagyok. Utazni tudok, de van Pécsen helyem.
Sziasztok fogadni tudó hölgy vagy pár társaságát keresem ma délután vagy este is akár kaposvár ill Dombóvár környékén.
Sziasztok szívesen ismerkednék holnapi nap párral kellemes időtöltéshez akár csak kukkolásra kedves ápolt diszkrét pasi vagyok
Bács megyei oldalra igen. Legalább ha olyan az időjárás időnként kimegyünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 29. hétfő 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 29. hétfő 05:57
Törölt felhasználó (4739499)

M9 hídhoz járnak innen párok ?
Hello
Ma, a szabadban közös hoki, esetleg orál oda-vissza?
Kaposvár környékén.
Irj!
Ma, a szabadban közös hoki, esetleg orál oda-vissza?
Kaposvár környékén.
Irj!

Kaposváron ki játszana egy vastaggal? Diszkréten, nálad. Hölgyek, párok! Minden érdekel!
Privire
Privire
Puncit nyalnék viszonzás nélkül!Akár hosszú távon is.
Sziasztok! Titkos heteroszexuális párként keresünk férfit harmadiknak! Kaposvár környékén. Helyünk sajnos nincs ezért olyant keresünk akinek van. 40 éves korig.
Sziasztok! Heteroszexuális párként keresünk potens férfi partnert! Szekszárd és környéke előnyben! Min.40 éves kortól!
Mi szoktunk. Ha megjön a meleg, viszonylag rendszeresen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 29. hétfő 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 29. hétfő 05:57
Törölt felhasználó (4739499)

Sziasztok!
Kaposváron ismerkednék, ha lehet nem csak egy alkalomra!
Kaposváron ismerkednék, ha lehet nem csak egy alkalomra!
Sziasztok! Kaposváron és 70 km-es körzetében keresek elsősorban hölgyet, akár hosszabb távra is. Hely és diszkréció adott. Olvass adatlapot és írj privát üzenetet.
Sziasztok Nyári közös nyaralásra és Hétvégi programra Feleségem örömére kefélésére Keresünk Nagy vastag intim méretü pasit 3 sex felálláshoz 18-70. Éves korig ja ha a szerszámod 20 cm 28 közöt van Az nagy elöny !!Várjuk a nagy faszu férfiak jelentkezését
Lehet hogy nem kellett volna reagálnia edespar40-nek, de én is így jártam veled. Szerintem nem feltűnni szeretett volna, csak egyszerűen ha az ember összeszervez valamit és nem jelent meg, akkor az gáz. Amúgy én is így jártam veled. Nem kötekedésnek szántam hanem csak a saját magunk vedelmeben. Ha véletlenül nem tudsz megjelenni a megbeszéltek szerint akkor azt pedig jelezd...ennyi
(Ez egy válasz Sedebose üzenetére (2024. 04. 28. vasárnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 28. vasárnap 21:15

Hát mutasd már meg azt az üzenetet,mert én végignéztem,és az elmúlt 4 évben nem váltottunk egymással üzit.Na mindegy,ha ettöl boldogabb vagy,egészségedre.Szánalmas,hogy így hívod fel magadra a figyelmet.
Ahogy gondolod, megmutatom!
Itt van az elmúlt négy év!
Nézd meg jól a dátumokat!
Sőt, látja majd mindenki, hogy mekkora kamu vagy!
Feladó: Sedebose
Címzett: edespar40
Érkezett: 24-04-08 18:59
Tárgy: Re: Re: szex
Szia.Rendben.Mikor tudom megnézni?
Ezt írtad:
-------------------------------------------------
Szia!
Van egy G Astra 1.6 benzines.
Még kellene nézned közelebbről és akkor én is többet tudok mondani!
Ezt írtad:
Hello.Miben tudok segíteni? (Ez egy válasz Sedebose üzenetére (2024. 04. 28. vasárnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 28. vasárnap 21:15
Itt van az elmúlt négy év!
Nézd meg jól a dátumokat!
Sőt, látja majd mindenki, hogy mekkora kamu vagy!
Feladó: Sedebose
Címzett: edespar40
Érkezett: 24-04-08 18:59
Tárgy: Re: Re: szex
Szia.Rendben.Mikor tudom megnézni?
Ezt írtad:
Szia!
Van egy G Astra 1.6 benzines.
Még kellene nézned közelebbről és akkor én is többet tudok mondani!
Ezt írtad:
Hello.Miben tudok segíteni? (Ez egy válasz Sedebose üzenetére (2024. 04. 28. vasárnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát mutasd már meg azt az üzenetet,mert én végignéztem,és az elmúlt 4 évben nem váltottunk egymással üzit.Na mindegy,ha ettöl boldogabb vagy,egészségedre.Szánalmas,hogy így hívod fel magadra a figyelmet.